Serviciile de rent a car – mai atractive de la an la an

Inchirierea unui autoturism fara sofer este unul din cele mai apreciate servicii de catre clientii inchirieri-masini.ro. Dar si inchirierea autoturismelor cu sofer este un serviciu popular, indeosebi de catre cei care nu detin un permis auto

Daca pana in urma cu cateva decenii, nici nu se auzea de existenta unei companii de inchirieri masini in Romania, acum exista din ce in ce mai multe firme care ofera astfel de servicii. Nevoia de a conduce o masina este din ce in ce mai pregnanta atat in cazul conducatorilor auto care nu detin un autoturism proprietate personala, dar detin un permis auto, cat si in cazul celor care detin o masina, insa nu o pot folosi din diferite motive ce tin de defectiuni mecanice sau tehnice, ori care tin de imposibilitatea de a inscrie masina.

De aceea, serviciile de inchirieri auto in Bucuresti sunt tot mai necesare in randul clientilor care pun accent pe deplasarea rapida si sigura dintr-un punct in altul al capitalei sau al tarii. Toate masinile de inchiriat in Bucuresti, de la compania Inchirieri-masini.ro sunt impecabile, au reviziile la zi, iar flota auto este suficient de variata incat sa intruneasca toate cerintele conducatorilor.

Motivele pentru care serviciile de inchirieri auto sunt atat de apreciate

Inchirierea unui autoturism fara sofer este unul din cele mai apreciate servicii de catre clientii inchirieri-masini.ro. Dar si inchirierea autoturismelor cu sofer este un serviciu popular, indeosebi de catre cei care nu detin un permis auto sau au nevoie sa ajunga la o petrecere si doresc sa stea fara grija de a nu consuma nici macar un pahar de sampanie.

De la un an la altul, numarul clientilor firmelor de inchirieri auto creste, deoarece creste si numarul celor care isi iau permisul auto, dar si numarul celor care pleaca in strainatate la munca si se intorc sa isi faca concediul in tara. Serviciile de inchirieri auto sunt profesionale si procedura este extrem de simpla si rapida. Clientii trebuie doar sa aiba o suma de bani, sa isi aleaga modelul de masina dorit, sa semneze un contract si un proces verbal de predare-primire si sa aiba grija de autoturism.

Inchirieri auto in Bucuresti | masini de inchiriat in Bucuresti |  Rent a Car Bucuresti | inchirieri-masini.ro

inchirieri auto in Bucuresti

Un alt motiv pentru care aceste servicii au castigat popularitate in ultimii ani este acela ca masinile au ITP-ul facut, au politele de asigurare RCA si CASCO platite, au rovinietele, vignietele si taxele de poduri si de autostrada platite, incluse in pretul de inchiriere. Practic, conducatorii auto conduc fara griji, fiind necesara doar plata initiala a serviciilor rent a car si alimentarea cu combustibil ori de cate ori este necesar.