Ce obligatii au clientii unei firme de inchirieri auto in Timisoara?

Clientii companiei Timisoara RentaCar au dreptul de a ridica si de a preda autoturismul in punctul ales de catre acestia, dar si obligatia de a demonstra ca sunt eligibili pentru inchirierea unei masini, ca au implinit varsta de 21 de ani

La fel ca in cazul oricarui serviciu de care pot beneficia cei care detin un permis de conducere valid, serviciile de inchirieri auto in Timisoara implica respectarea unor obligatii, dar si drepturi ale clientilor. Orice contract incheiat inseamna drepturi si obligatii, plata unei taxe, beneficii, dar si mici dezavantaje. In cazul serviciilor de inchirieri oferite de reprezentantii companiei https://timisoararentacar.ro, termenii si conditiile de inchiriere sunt foarte clar exprimate.

Clientii informati sunt clienti multumiti – drepturi si oblgatii in cazul serviciilor de inchirieri auto in Timisoara

Inainte de a inchiria o masina, inainte de a alege un anumit tip de autoturism si de a incheia un contract, clientii trebuie sa citeasca foarte bine termenii si conditiile din contract. Pentru a nu avea surprize ulterior, pentru a nu plati taxe suplimentare si pentru a nu se confrunta cu unele aspecte deloc placute, clientii trebuie sa citeasca foarte bine contractul incheiat pe termen scurt sau pe termen mai lung pentru masini de inchiriat in Timisoara.

La fel de important este si cunoasterea drepturilor de beneficiari ai unei masini de inchiriat, pentru ca oamenii sa se poata bucura cu adevarat de utilizarea autoturismului fara a se considera restrictionati de reguli pe care le cunosc numai din auzite, dar care nu sunt aplicabile.

Persoanele care inchiriaza o masina trebuie sa stie ca au dreptul de a conduce masina de inchiriat pe orice distanta pe teritoriul Romaniei, ca au dreptul de a se bucura de deplina libertate in alegerea traseului si destinatiei atata timp cat nu depasesc granitele tarii si ca pot beneficia si de un sofer personal, de rezerva, in cazul in care consuma un pahar de bautura la un eveniment.

Inchirieri auto in Timisoara | Masini de inchiriat in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri auto in Timisoara

Nu in ultimul rand, clientii companiei Timisoara RentaCar au dreptul de a ridica si de a preda autoturismul in punctul ales de catre acestia, dar si obligatia de a demonstra ca sunt eligibili pentru inchirierea unei masini, ca au implinit varsta de 21 de ani, ca detin un permis de conducere valabil emis de autoritatile din Romania si ca au un card de credit sau de debit valabil.

In plus, clientii au dreptul si obligatia de a citi toate conditiile stipulate in contractul de inchiriere, de a alege masina pe care doresc sa o conduca pe soselele din Romania, dar si de a se bucura de servicii suplimentare contra cost, la cerere.