Inchirieri de masini in aeroport Craiova – cu sau fara sofer?

Pentru a veni in sprijinul clientilor, de pe site-ul CraiovaRentaCar.ro poti inchiria o masina impreuna cu sofer.

Serviciile de inchirieri de masini din aeroport Craiova castiga din ce in ce mai mult teren, spre satisfactia antreprenorilor care se ocupa cu astfel de afaceri. De aceea, cele mai bune companii de pe piata de inchirieri auto Craiova pun la bataie absolut toate atuurile pe care le au. De exemplu, pentru a veni in sprijinul clientilor, de pe site-ul CraiovaRentaCar.ro poti inchiria o masina impreuna cu sofer.

Totusi, intrebarea care se pune este: cum prefera romanii sa inchirieze o masina, cu sau fara sofer? Raspunsul se poate afla doar punand in balanta avantajele si dezavantajele acestei practici.

Inchirieri de masini in aeroport Craiova cu sofer – avantaje

In afara Romaniei, inchierierea unei masini cu sofer este o practica destul de des intalnita, insa in tara lucrurile nu stau la fel. Unii oameni de afaceri prefera, totusi, sa inchirieze masina alaturi de un sofer profesionist, iar aceasta alegere nu le aduce decat avantaje. Cele mai importante, care trebuie mentionate, sunt:

  • atunci cand merg la o petrecere, oamenii se pot distra ciocnind cu prietenii si pot ajunge in siguranta acasa, evitandu-se situatiile ilegale in care se conduce sub influenta alcoolului;

  • imaginea este imbunatatita, mai ales pentru un om de afaceri care soseste la intalnire intr-o masina luxoasa alaturi de un sofer.

  • intreaga calatorie este mult mai comoda, nefiind nevoie de concentrare la drum;

  • oamenii de afaceri isi pot pregati in liniste documentele, in timp ce soferul este la volan;

  • pasagerii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la nivelul de oboseala, deoarece nu vor fi nevoiti sa conduca;

  • soferul are experienta in spatele volanului;

  • soferul cunoaste scurtaturile din oras si poate sa salveze timp pretios;

  • soferul este obisnuit cu acel tip de masina;

  • soferul poate recomanda locuri din oras, precum restaurante sau cafenele.

Inchirieri de masini din aeroport Craiova | inchirieri auto Craiova | CraiovaRentaCar.ro

inchirieri de masini in aeroport Craiova

Exista dezavantaje atunci cand vine vorba despre inchirierea masinilor cu sofer?

Din fericire, lista dezavantajelor cu care vine la pachet un serviciu de rent a car nu este atat de lunga precum cea a avantajelor. Se pot mentiona lipsa de intimitate pentru cel care a inchiriat masina si timpul pe care trebuie sa il petreaca soferul asteptand dupa client.

Pe site-ul CraiovaRentacar.ro poti gasi o flota diversificata de masini din care poti alege. De asemenea, poti conduce masina preferata sau poti opta pentru un sofer. Totul depinde de nevoile pe care le ai.