Cele mai comune tipuri de tratamente stomatologice

Care sunt cele mai des intalnite tratamente stomatologice?

Pentru mentinerea cavitatii orale intr-o stare perfecta pot fi necesare mai multe tipuri de tratamente stomatologice. Orice persoana isi doreste sa aiba o gura sanatoasa si dinti bine aspectati, prin urmare, vizitele la stomatologi sunt tot mai des intalnite. Medicii profesionisti stau la dispozitia pacientilor pentru a le oferi cele mai bune sfaturi dentare. In aceasta idee, de pe site-ul clinicii PlazaDent.ro, cei interesati pot afla informatii despre diverse probleme dentare.

Stomatologia a cunoscut multe progrese in ceea ce priveste tratarea boilor specifice si estetica dentara, datorita cererii mari din ziua de azi – albirea dintilor, fatetele, ortodontia sau chiar tratamentele faciale sunt tehnici intens aplicate in foarte multe clinici.

Care sunt cele mai des intalnite tratamente stomatologice?

  • Albirea dintilor

In prezent, estetica orala este foarte importanta si este un tip de manopera dentara care vizeaza un zambet sanatos si o cavitate bucala in stare perfecta. Unul dintre cele mai utilizate tratamente dentare este albirea dintilor.

In ce consta acest tratament? Albirea dintilor consta in indepartarea tuturor petelor dentare pe care le pot avea dintii, indiferent daca sunt provocate de cauze naturale sau de factori externi precum cofeina sau nicotina. Important de retinut este faptul ca smaltul dintilor are multi pori minusculi care, pe masura ce trece timpul, pot acumula mici depozite organice de diferite origini, acestea fiind cauza petelor sau a decolorarii dintilor.

  • Implant dentar

Acest tip de tratament dentar este utilizat atunci cand trebuie sa se inlocuiasca dintii din cauza infectiilor sau a pierderii acestora. Implanturile dentare sunt realizate astfel incat sa reziste pe termen lung. Materialele folosite pentru efectuarea acestui tratament dentar sunt biocompatibile cu organismul uman.

Tratamente stomatologice | clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

tratamente stomatologice

  • Tratament parodontal

Tratamentul parodontal este excelent pentru inflamatia gingiilor. Aceste tipuri de tratamente sunt in general destul de costisitoare, deoarece necesita utilizarea celor mai noi tehnologii aplicate in tratamentele dentare si trebuie sa fie efectuate de specialisti cu experienta. Plaza Dent, clinica stomatologica din sector 6, ofera cele mai bune metode de tratament si stomatologi capabili sa faca fata oricarei provocari.