Masinile – de la motor cu aburi la standarde tehnologice inalte

Daca urmeaza sa efectuati inspectia tehnica periodica in Bucuresti pentru autoturisme, camioane sau autoutilitare si cautati o statie, ar trebui sa va opriti asupra Alfa Motors, ITP in Militari.

Istoria masinilor poate fi impartita in epoci, pe baza mijloacelor de propulsie. Perioadele ulterioare au fost definite de tendintele stilului exterior, de marime, de preferintele in ceea ce priveste utilitatea lor.

Primul automobil cu aburi capabil de transport uman a fost construit de Nicolas-Joseph Cugnot in anul 1769. In 1808, Francois Isaac de Rivaz a proiectat prima masina alimentata de un motor cu combustie interna pe baza de hidrogen, iar in 1870, Siegfried Marcus a construit primul motor de combustie pe baza de benzina.

De atunci si pana acum au trecut sute de ani, timp in care masinile si toate componentele care influenteaza functionarea lor, au trecut prin multe schimbari. Toate schimbarile s-ar petrecut in timp, in functie de puterea tehnologica a vremurilor, insa rezultatele actuale sunt extraordinare. Fiecare persoana are posibilitatea sa isi aleaga masina care il defineste cel mai bine si care se pliaza perfect pe propriile nevoi.

Datorita dezvoltarii permanente a industriei auto, s-au imbunatatit si drumurile din interiorul localitatilor si din afara acestora, au inceput sa apara reguli de circulatie si tot felul de alte standarde care trebuie respectate pentru propria siguranta dar si pentru siguranta altora.

Astfel, oricine isi doreste sa conduca o masina trebuie mai intai sa parcurga niste cursuri teoretice si practice in domeniu si sa promoveze un examen. Mai mult decat atat, nu oricine are permis auto si o masina poate iesi pe sosea. Masinile trebuie sa respecte anumite standarde si sa se incadreze in anumite limite pentru a putea circula legal. Din fabrica, autovehiculele au diverse dotari, insa pe masura ce sunt utilizate, piesele se defecteaza sau chiar se strica. Acesta este si motivul pentru care s-a introdus obligativitate inspectiei tehnice periodice. Rolul acestui control este de a determina daca masina este in stare buna de functionare si daca se pliaza pe standardele nationale in vigoare.

ITP in Militari – cele mai bune preturi din Bucuresti | alfaitp.ro

ITP in Militari

Daca urmeaza sa efectuati inspectia tehnica periodica in Bucuresti pentru autoturisme, camioane sau autoutilitare si cautati o statie, ar trebui sa va opriti asupra Alfa Motors, ITP in Militari. Pe site-ul alfaitp.ro puteti afla mai multe detalii!