Care sunt motivele pentru care sa alegi un fotoliu rulant electric?

Indiferent ce tip de scaun rulant sau dispozitiv de reabilitarea este nevoie, acestea pot fi gasite in magazinul online TesaMedical.ro

Persoanele care sufera de un tip de handicap locomotor sunt nevoite uneori sa isi petreaca tot restul vietii intr-un scaun cu rotile, fiind adesea compatimite de oamenii sanatosi.

Numai ca dizabilitatile de care sufera nu ii impiedica sa duca o viata cat de cat normala, in care sa desfasoare activitati obisnuite, mai ales daca acestia au la indemana un fotoliu rulant care sa fie potrivit nevoilor si problemelor cu care se confrunta.

Cate tipuri de fotoliu rulant exista?

In plus, pe piata exista mai multe modele de astfel de dispozitive de reabilitare, pentru ca orice persoana, indiferent de tipul sau gradul de handicap locomotor de care sufera, sa se poata bucura de libertate de miscare – adaptata nevoilor fiecaruia.

Principalele categorii de scaune cu rotile sunt cele actionate manual si cele electrice, fiecare fiind apreciate de pacienti in mod diferit.

Tesa Medical | Fotoliu rulant | TesaMedical.ro

Tesa Medical

De exemplu, pacientii care sunt in putere, dar se confrunta cu probleme care vizeaza numai aparatul locomotor, pot alege cu lejeritate un scaun rulant manual, pentru care este nevoie de o anumita forta pentru a-l actiona.

In schimb, pentru cei care sunt slabiti sau handicapul de care sufera le-a afectat si alte parti ale corpului se recomanda fotoliul rulant electric, ce poate fi actionat printr-un singur buton.

Indiferent ce tip de scaun rulant sau dispozitiv de reabilitarea este nevoie, acestea pot fi gasite in magazinul online TesaMedical.ro.

Care sunt motivele pentru care unii pacienti aleg fotoliul rulant electric?

Un prim motiv pentru care pacientii cu handicap locomotor aleg scaunele rulante electrice este usurinta cu care acestea pot fi folosite, la o simpla apasare de buton. In acest fel nu vor mai depinde de o persoana insotitoare, ceea ce le ofera un anumit grad de independenta, extrem de importanta pentru psihicul lor.

De asemenea, unele modele, care sunt disponibile si la Tesa Medical, au un design modern si confortabil, ceea ce le face sa fie printre preferatele pacientilor.

Prin urmare, scaunele rulante electrice sunt alese fie de pacientii cu un grad avansat de handicap, fie de cei care doresc sa se bucure de libertate, mobilitate si independenta.