Este posibil sa gasesti calculatoare second hand cu garantie? Unde?

Obiceiurile de consum ale oamenilor se schimba, mai ales in contextul actual, iar aceste schimbari vizeaza chiar si sectorul echipamentelor IT, unde se inregistreaza o crestere a vanzarilor de astfel de instrumente la mana a doua.

Prin cumpararea unor calculatoare second hand se poate alege performanta, facand totodata o economie importanta de bani, deoarece pretul unor astfel de echipamente este considerabil mai mic decat in cazul unor echipamente similare, dar nou. Cu toate acestea, aparea o intrebare cu privire la durata si modul de functionare ale acestora, despre care se va discuta in continuare.

Care este durata de viata a unor calculatoare second hand?

Inca mai exista oameni care evita sa investeasca in computere second hand de teama ca modul de functionare al acestora nu este unul satisfacator, iar sansele de a se defecta rapid sunt foarte mari. Aceste temeri sunt fondate in cazul celor care aleg sa cumpere calculatoare sau laptopuri second hand de la diferite persoane, care isi vand propriul computer sau care au fost gasite pe platforme dedicate vanzarii.

In schimb, cei care opteaza pentru echipamente IT second hand care sunt comercializate de magazine de specializate nu au motive de ingrijorare, deoarece toate echipamentele sunt atent verificate inainte de a fi puse la vanzare. In plus, unele dintre acesti comercianti, cum este si magazinul online Calculator-Ieftin.ro, ofera garantie si informatii cu privire la stare de functionare a computerelor.

Calculatoare second hand | laptopuri second hand | Calculator-Ieftin.ro

Calculatoare second hand

Pot beneficia calculatoarele second hand de garantie?

De obicei, calculatoarele second hand vandute in magazinele de specialitate provin din game profesionale si trec printr-un proces de reconditionare, in care toate datele din memoria acestora sunt curatate si sterse, iar componentele defecte, inlocuite. Tocmai de aceea, comerciantii autorizati au posibilitatea de a oferi si garantie pentru produsele pe care le vand.

Acest lucru nu este insa valabil in cazul vanzatorilor independenti, care apeleaza la vanzarea computerelor second hand din diferite motive. De aceea, in momentul in care este nevoie de un computer, pentru a face o alegere avantajoasa din punct de vedere la raportului calitate-pret, ar trebui sa se apeleze la magazinul online Calculator Ieftin.