Despre holtere EKG si importanta lor | ecomedical.ro

Dispozitive EKG de vanzare, aparate pentru fizioterapie, audiometre, dar si consumabile si instrumentar medical de calitate puteti cumpara cu incredere de la EcoMedical, un magazin online bine aprovizionat!

Daca pacientii au simptome ale unor probleme cardiace, cum ar fi bataile neregulate ale inimii (artimie), medicul ar putea recomanda o testare numita electrocardiograma. Electrocardiograma este un test scurt, neinvaziv care utilizeaza un aparat EKG si niste electrozi lipiti de corpul pacientului.

Uneori o electrocardiograma nu reuseste sa detecteze toate neregulile ritmului cardiac deoarece examinarea este de scurta durata iar pacientul este in repaos. Daca simptomele sugereaza ca un ritm cardiac neregulat ocazional cauzeaza diverse probleme, iar acestea nu pot fi detectate cu ajutorul electrocardiogramei, mai exista o varianta de monitorizare. Medicul poate recomanda sa purtati un aparat holter, timp de una pana la trei zile. In acest timp aparatul analizeaza numai ritmul inimii sau tensiunea arterila timp de cateva minute, la intervale egale de timp, mai des ziua si mai rar pe timp de noapte.

Monitorul holter este un dispozitiv mic care inregistreaza ritmul inimii si este format din electrozi atasati pe piept si conectati la un dispozitiv de inregistrare pe care pacientul il poarta intotdeauna langa corp. Procesul este similar electrocardiogramei efectuate in cabinetul medicului, doar ca, de aceasta data, monitorizarea este permanenta.

Medicul va utiliza informatiile capturate de dispozitivul de inregistrare pentru a determina daca pacientul are sau nu o problema de ritm cardiac sau tensiune arteriala. Desi purtarea unui holter poate parea incomoda, acest lucru este important pentru poate ajuta la determinarea unui diagnostic corect.

Cele mai bune holtere EKG la cele mai bune preturi doar pe ecomedical.ro

holtere EKG

Mai multe informatii despre holtere EKG de vanzare puteti afla accesand EcoMedical.ro. 

Daca sunteti cadru medical si aveti nevoie de utilarea cabinetului cu aparatura medicala, tot magazinul EcoMedical va poate fi alaturi pentru ca pune la dispozitia clientilor diverse dispozitive de ultima generatie, produse de companii de renume mondial precum Comen, Inmedico, Zoncare si multe altele. Dispozitive EKG de vanzare, aparate pentru fizioterapie, audiometre, dar si consumabile si instrumentar medical de calitate puteti cumpara cu incredere de la EcoMedical, un magazin online bine aprovizionat!