Despagubiri pentru accidente de munca | despagubiripentruvatamari.ro

Cea mai buna firma care va poate ajuta sa primiti despagubire pentru accident de munca | despagubiripentruvatamari.ro

Accidentele de munca se pot intampla oricand , fie ca este vorba de indeplinirea sarcinilor de lucru pe un santier sau intr-un birou. Accidentul de munca nu inseamna doar vatamare corporala violenta, ci poate fi vorba si de intoxicatie acuta profesionala ale carei efecte se simt in timp. De asemenea, accident de munca este si cel care se intampla in timpul deplasarii de la serviciu spre casa sau de acasa la serviciu. Accident de munca se numeste si acela care se intampla unui angajat care isi desfasoara activitatea, la indrumarea angajatorului, in alt loc decat sediul mentionat in contractul individual de munca.

Odata survenit, accidentul trebuie raportat angajatorului, iar acesta are obligatia de a-l raporta inspectoratelor teritoriale de munca. In urma acestei raportari se va aplica o baza de calcul a indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca, pentru reducerea timpului de lucru sau pentru trecerea temporara pe un alt post.

Despagubiri pentru accidente

In functie de asigurator, persoanele care au suferit un accident de munca pot beneficia de reabilitare medicala in vederea recuperarii capacitatii de munca, reabilitare si reconversie profesionala, indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca sau pentru trecere temporara pe un alt post sau la alt program, compensatii pentru atingerea integritatii, despagubiri in caz de deces sau rambursari de cheltuieli.

Asiguratorul este obligat sa achite contravaloarea tuturor serviciilor medicale primite pana la restabilirea starii de sanatate in vederea recuperarii capacitatii de munca.

Uneori drumul catre obtinerea tuturor rambursarilor este greu si anevoios, iar o persoana si asa aflata in dificultate, renunta la lupta cu sistemul, platind integral din propriul buzunar sau, mai rau, abandonand recuperarea si reabilitarea medicala din lipsa de fonduri. Pentru situatii de acest gen a luat nastere compania despagubiri pentru vatamari! Din dorinta de a ajuta si de a pune umarul la salvarea integritatii unui om, echipa face eforturi sustinute pentru a obtine toate fondurile cuvenite solicitantului.

Cea mai buna firma care va poate ajuta sa primiti despagubire pentru accident de munca | despagubiripentruvatamari.ro

despagubiri pentru accidente de munca

Accesati www.despagubiripentruvatamari.ro si veti gasi o cale mult mai usoara de a primi despagubiri pentru accidente de munca, decat daca ati intra singur in lupta cu aceste demersuri. Echipa experimentata si orientata catre client va reusi sa obtina ceea ce meritati!