Cum să mănânci pâine și totusi sa slabesti!

Pâinea albă nu este buna și pâinea de grâu intagral este bună, nu? Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, pentru că pâinea integrala este doar un nume înșelător pentru pâinea albă. Optati pentru pâine care este compusa din grâu întreg sau cereale integrale.

Iubitori ai gustului de paine proaspata, bucurati-va!

Puteti să mâncati pâine și să pierdeti în greutate!

mâncati pâine și să pierdeti în greutate

Pur și simplu trebuie să știți ce fel de pâine este cea mai buna pentru scaderea în greutate.

Pâinea albă nu este buna și pâinea de grâu intagral este bună, nu? Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, pentru că pâinea integrala este doar un nume înșelător pentru pâinea albă. Optati pentru pâine care este compusa din grâu întreg sau cereale integrale. Pentru a vă asigura că nu vă păcăliți, iată câteva sfaturi care va ajuta sa alegeti painea care sa contribuie la procesul de pierdere in greutate.

Eticheta painii ar trebui să indice „100% cereale integrale” sau „100% grâu integral” (sau ambele) pe partea frontală a ambalajului.

O felie trebuie să aibă cel puțin 3 grame de fibră si cel mult 3 grame zahar.

Nu ar trebui să existe uleiuri hidrogenate, sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză sau îndulcitori artificiali în lista ingredientelor.

Cele mai bune 3 feluri de pâine pentru pierderea în greutate

1. Painea 100% integrală

Acest tip de paine este cel mai bun deoarece, toate ingredientele sunt organice, nu contine zahar, toate boabele sunt integrale iar acest lucru ajuta la cresterea continutului nutritional si ajuta la scaderea zaharului din sange.

În plus față de boabele de grau integrale, painea ajută la menținerea unui nivel mai mic al zahărului din sânge.

2. Pâine de cereale integrale cu seminte

Această pâine integrala este excelentă pentru pierderea în greutate deoarece ingredientele sunt naturale iar semintele ajuta la mentinerea unei stari de satietate o perioada indelungata, in plus pe ambalaj cu siguranta va scrie doar 1 sau 2 grame de zahar pe felie.

3. Paine integrala din cereale

Nu există etichete înșelătoare. Acest tip de pâine este exact ceea ce se spune că este: fabricata din făină integrală de grâu 100%. Fiecare felie de pâine are 3 grame de fibră suficientă pentru a se clasifica in categoria produselor de panificatie care ajuta la pierderea in greutate.