Cum sa iti convingi copilul intr-un timp scurt sa poarte aparat dentar

Un alt mod foarte interesant in care adultii ii pot convinge pe micuti sa poarte aparat dentar este acela de a le spune ca urmeaza sa aiba un zambet colorat ori de cate ori se vor bucura de ceva. Cum? Medicii stomatologi de la DentalProgress.ro pot aplica tinerilor pacienti bracketi colorati, care se remarca foarte frumos in timpul vorbirii. In ultimii ani, acestia au ajuns chiar sa fie la moda.

Copiii sunt, de regula, fricosi atunci cand vine vorba despre medici. Datoria parintilor este aceea de a-i convinge ca trebuie sa mearga la stomatolog in mod regulat, astfel incat dantura sa le fie verificata si tratata, daca este nevoie. Atunci cand dintisorii tinerelor domnisoare sau ai tinerilor cavaleri se deplaseaza, acestia au nevoie sa poarte aparate dentare. Nu este adminisibil ca dantura lor sa se deformeze atat de devreme.

Pentru ca parintii sa isi convinga copiii mai usor ca aparatele dentare sunt necesare, parintii au la dispozitie in randurile ce urmeaza cateva sfaturi importante.

Importanta aparatului dentar

Cel mai important lucru pe care parintii trebuie sa il faca pentru inceput este sa stea de vorba cu cei mici si sa le explice pe intelesul lor de ce au nevoie sa poarte un aparat dentar din safir. Mamele si tatii pot transforma totul intr-o poveste, daca astfel reusesc sa-si transmita mesajul mai usor. Tonul vocii, mediul in care loc discutia, dar si detaliile oferite sunt cateva dintre lucrurile care conteaza foarte mult pentru a convinge copiii.

Un zambet colorat

Un alt mod foarte interesant in care adultii ii pot convinge pe micuti sa poarte aparat dentar este acela de a le spune ca urmeaza sa aiba un zambet colorat ori de cate ori se vor bucura de ceva. Cum? Medicii stomatologi de la DentalProgress.ro pot aplica tinerilor pacienti bracketi colorati, care se remarca foarte frumos in timpul vorbirii. In ultimii ani, acestia au ajuns chiar sa fie la moda. Rosu, verde, albastru, galben: toate acestea sunt culori preferate de catre micii pacienti.

Ingriirea danturii pe termen lung

Daca dupa primii doi pasi, parintii inca mai au nevoie de argumente pentru a-si convinge copiii, le pot explica acestora care sunt avantajele de care urmeaza sa aiba parte dupa ce poarta aparatul dentar. De exemplu, daca aparatul trebuie folosit aproximativ un an, rezultatele sunt vizibile tot restul vietii. Practic, este vorba despre un tratament pe termen lung. Cu siguranta nici copiii nu isi doresc sa aiba dantura mereu stramba, iar in timpul meselor sa se chinuie cand trebuie sa mestece.

Aparat dentar din safir | clinica stomatologica | DentalProgress.ro

aparat dentar din safir

Pentru a se asigura ca cei mici primesc cel mai bun tratament si se vor bucura din nou de o dantura frumoasa si bine aliniata, parintii trebuie sa aleaga o clinica stomatologica cu servicii de calitate. Copiii trebuie sa se simta confortabil cand merg la dentist si sa capete suficienta incredere in specialistul ales, pentru ca acesta sa poata monta corect aparatul dentar, iar mai apoi sa-l tina sub observatie.