Cand este avantajos sa lasi autovehiculul intr-o parcare privata langa aeroport

Cea mai buna optiune a conducatorilor auto care trebuie sa se deplaseze in strainatate si nu au unde sa isi lase masina este cea mai renumita parcare langa aeroport Henri Coanda – Park4Fly. Aici autoturismul poate fi lasat pe maini bune, in cele mai bune conditii de securitate si siguranta.

Cand este avantajos sa lasi autovehiculul intr-o parcare privata langa aeroport

Din ce in ce mai multi romani isi organizeaza vacanta in strainatate sau merg in calatorii de afaceri in alta tara. Calatoriile cu avionul sunt foarte confortabile, insa cea mai mare provocare este reprezentata de gasirea unui loc de parcare langa aeroport, pentru ca turistii sa nu ajunga aici cu taxiul din Bucuresti sau cu maxi-taxi din localitatea de resedinta.

Cea mai buna optiune a conducatorilor auto care trebuie sa se deplaseze in strainatate si nu au unde sa isi lase masina este cea mai renumita parcare langa aeroport Henri Coanda – Park4Fly. Aici autoturismul poate fi lasat pe maini bune, in cele mai bune conditii de securitate si siguranta. Daca drumul catre aeroport si locul de parcare reprezinta una dintre griji pentru potentialii clienti care pleaca intr-o calatorie cu avionul, specialistii Park4Fly.ro ii asigura ca nu este cazul.

De ce sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroport

Primul si cel mai important motiv pentru care potentialii clienti isi lasa masina intr-o parcare la Otopeni pe termen lung este acela ca parcarea costa uneori mai putin decat un taxi pana la aeroport, iar acest lucru este valabil in cazul persoanelor care locuiesc in Bucuresti, dar si celor care locuiesc la o distanta suficient de mare de aeroport.

Parcare langa aeroport Henri Coanda | parcare la Otopeni pe termen lung | Park4Fly.ro

parcare la Otopeni pe termen lung

In al doilea rand, clientii se vor bucura de confortul masinii personale pana la aeroport. Cei care pleaca intr-o calatorie alaturi de familie, nu vor fi obligati sa apeleze la un taxi, ci mai degraba sa ia in calcul calatoria cu masina personala pe care o pot lasa in grija specialistilor Park4Fly. Pe de alta parte, clientii se vor bucura de siguranta deplina pentru autovehiculul pe care il conduc. Parcarea este supravegheara non-stop si foarte bine iluminata, astfel incat clientii sa poata sa isi urmareasca autovehiculul de la mii de kilometri distanta, chiar si noaptea.

Cei care decid sa isi lase masina in grija Park4Fly sunt siguri ca aceasta va fi in deplina siguranta. Parcarea este dotata cu un sistem modern de supraveghere si este pazita si de agenti de paza care au grija ca autovehiculele parcate sa fie preluate de clienti in starea in care le-au lasat.