Criterii in functie de care se aleg case de marcat pentru orice afacere

Casele de marcat sunt dispozitive necesare in desfasurarea activitatii a numeroase afaceri, cum ar fi magazinele, saloanele de infrumusetare, restaurantele, cofetariile, salile de sport etc. Casele de marcat cu rola de hartie au fost inlocuite de cele cu jurnal electronic, asa ca multe firme au trebuit sa isi doteze spatiile in care presteaza servicii sau livreaza bunuri prin achizitionarea unor case de marcat noi.

In continuare, vor fi prezentate cateva sfaturi utile in alegerea unei case de marcat potrivite pentru orice afacere, mai precis unele criterii care trebuie prioritizate in achizitionarea acestui dispozitiv obligatoriu pentru multi dintre operatorii economici.

Marimea afacerii determina modelul unei case de marcat

Marimea afacerii este importanta pentru a identifica modelul potrivit al casei de marcat. Mai precis, antreprenorii trebuie sa evalueze pozitia actuala a afacerii, dar sa tina cont in acelasi timp de planurile pentru viitor.

Casa de marcat cu jurnal electronic | Case de marcat noi | CaseDeMarcat.eu

case de marcat noi

Spre exemplu, proprietarul unui magazin poate planui sa isi extinda afacerea in viitor si sa isi mareasca stocul de produse, deci implicit sa inregistreze mai multe articole in casa de marcat. Tocmai de aceea, un criteriu important in achizitionarea unei case de marcat il constituie numarul maxim de articole care pot fi inregistrate.

In cazul unei afaceri mici, pentru care nu exista planuri de extindere in viitorul apropiat, este suficienta achizitionarea unei case de marcat cu o capacitate mai mica. Pentru o afacere mare, cu multe produse si cu planuri de extindere, o casa de marcat cu jurnal electronic ce poate inregistra pana la 100.000 articole ar putea fi cea mai avantajoasa alegere.

Casa de marcat trebuie sa fie achizitionata de la un furnizor autorizat

Casele de marcat trebuie sa fie achizitionate de la furnizori autorizati, asa cum este AttoSoft. Ulterior, fiscalizarea dispozitivului se efectueaza tot de catre un tehnician autorizat, aceasta operatiune fiind obligatorie pentru a indeplini obligatiile de raportare a datelor catre autoritatile competente.

Acestea sunt doar cateva dintre criteriile in functie de care se achizitioneaza o casa de marcat pentru o afacere, la acestea adaugandu-se si caracteristicile de securitate. CaseDeMarcat.eu pune la dispozitia operatorilor economici care au nevoie de astfel de aparate o gama variata de case de marcat, care integreaza diferite functii ce contribuie la eficientizarea unor operatiuni precum inregistrarea si procesarea marfurilor vandute.