Cele mai frumoase locuri de vizitat in Jamaica

Jamaica este o insula de peste 10.000 km²- o suprafata putin mai mare decat Corsica - situata in arcul din vestul Indiei, chiar sub Cuba. Aici, peisajele sunt deosebit de magnifice si constau in munti, paduri tropicale luxuriante si plaje splendide marginite de recife.

Jamaica este o insula de peste 10.000 km²- o suprafata putin mai mare decat Corsica – situata in arcul din vestul Indiei, chiar sub Cuba. Aici, peisajele sunt deosebit de magnifice si constau in munti, paduri tropicale luxuriante si plaje splendide marginite de recife.

Pe Montego Bay si Negril, doua orase din nordul insulei, exista o multitudine de statiuni de pe litoral populare, pentru apele limpezi si plajele cu nisip alb, dar si pentru toate activitatile acvatice pe care le are. Se pot practica acolo activitati, cum ar fi scufundarile sau navigatia.

Jamaica este cunoscuta si pentru frumusetea unor orase cu arhitectura coloniala engleza. Acest teritoriu vorbitor de limba engleza este arhetipul mixului cultural specific insulelor din Marea Caraibelor!

  • Dunn’s Falls

Este una dintre cele mai populare atractii turistice din Jamaica, daca nu chiar din India de Vest. Situate la cativa kilometri de Ocho Rios, acestea sunt la capatul raului Dunn si se varsa in Marea Caraibelor. Locul este somptuos si spectaculos, iar multi turisti care vin sa viziteze Jamaica vin sa le admire.

  • Dolphin Cove

Aceasta insula este una dintre cele mai populare din Jamaica, din India de Vest. Aici, foarte aproape de Ocho Rios, turistii pot inota in Dolphin Cove cu delfini, dar chiar si cu rechini, din fericire inofensivi! Turistii care au venit sa viziteze Jamaica, in partea de nord ar trebui sa mearga la Ocho Rios, o statiune de pe litoral, care primeste nave de croaziera si turisti din intreaga lume, care vin sa admire frumusetea locului si sa se bucure de splendidele sale plaje!

  • Muntele Mistic

Acest parc natural din nordul insulei este un loc foarte special pentru cei care iubesc excursiile in aer liber, drumetiile si picnicurile in inima naturii. Exista multe atractii si infrastructuri diverse care permit turistilor sa isi gaseasca un loc preferat. Vizitatorii pot urca in varf cu telecabina, pana in cel mai inalt punct. Acest lucru va oferi turistilor o panorama extraordinara.