Cartile politiste din biblioteca – cumparatori de carti vechi

Valoarea unei carti politiste apreciata de echipa de cumparatori de carti vechi

O data inceput un roman politist, cu greu va fi lasat din mana de catre cititori, iar o data terminat, cu greu va mai fi reluat, de vreme ce finalul si intriga sunt deja dezvaluite, de aceea pasionatii de carti politiste pot chema echipa de cumparatori de carti vechi pentru a face o oferta buna din punct de vedere al pretului evaluat.

O data gasit ucigasul in carte, o data descoperita intriga, putini mai sunt cititorii care reiau firul povestii politiste, de vreme ce toate indiciile, suspectii si actiunea sunt dezvaluite. Fiind unul dintre cele mai apreciate sub-genuri literare din literatura de fictiune universala, genul politist este foarte apreciat de reprezentantii anticariatului CumparCarti.ro care achizitioneaza volume de orice gen, in orice cantitate.

Valoarea unei carti politiste apreciata de echipa de cumparatori de carti vechi

O data ce proprietarii volumelor de carti politiste raspund anuntului “cumpar carti de orice fel”, acestia trebuie se astepte la promptitudine, seriozitate si la o evaluare corecta din partea specialistilor. Evaluarea cartilor nu depinde numai de renumele autorului, de cat de bine sunt intretinute, ci si de experientele prezentate in romanele politiste, care le fac atat de captivante si par atat de realiste, iar ideea de veridic este prezenta prin expunerea sentimentelor de lacomie, dorinta, lasitate, avaritie.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Povestile cu hoti, criminali, detectivi, politisti sunt atat de apreciate de publicul larg care se identifica cu tensiunea, anxietatea si frica experimentata de personajele din cartile politiste. Cei mai cunoscuti autori ai acestui gen sunt:

  • Agatha Christie – cel mai cunoscut nume al genului, autoarea din Marea Britanie are publicate peste 66 de romane si 14 nuvele, care au inspirat inclusiv filme si seriale de succes;

  • Edgar Allan Poe – un autor foarte cunoscut pentru povestile si poeziile macabre, horror, acesta a inventat genul “detective fiction”, contribuind la dezvoltarea genului SCI FI;

  • Arthur Conan Doyle – celebrul detectiv Sherlock Holmes si ajutorul sau Dr. Watson sunt personaje create de acest celebru autor scotian, care a fost un scriitor prolific nu numai in genul crime fiction, ci si in alte genuri literare si a scris inclusiv poezii, romane istorice si non-fictiune.