Avantajele achizitionarii unor imprimante second hand

La It-Sh.ro acest lucru este posibil

Imprimantele sunt niste echipamente de birou indispensabile oricarei companii indiferent de domeniul de activitate. Acestea sunt folosite in fiecare zi pentru scanarea documentelor, printarea acestora sau trimiterea faxurilor institutiilor publice din Romania.

Cumpararea unor imprimante second hand nu este vazuta de multe ori cu ochi buni datorita numeroaselor prejudecatii. Consumatorii traiesc cu impresia ca un produs la mana a doua nu este suficient de bun, iar investitia se va dovedi a fi complet neinspirata. In realitate insa, lucrurile stau putin diferit, iar beneficiile obtinute sunt destul de multe.

De ce merita investitia in niste imprimante second hand

In primul rand, pretul de achizitie este mult mai mic. De regula, aceste produse sunt cu pana la 50-60% mai ieftine, fata de modelele din magazin. De ce ar trebui companiile sa plateasca mai mult pentru un produs care face acelasi lucru? Taskurile zilnice sunt duse la bun sfarsit fara probleme, raportul calitate – pret fiind mai mult decat avantajos.

Imprimante second hand | Servere second hand | It-Sh.ro

imprimante second hand

In al doilea rand, aceste imprimante vin insotite si de o garantie extinsa de pana la 24 de luni. Pare greu de crezut? La It-Sh.ro acest lucru este posibil.

Mai mult decat atat, clientii pot prelungi valabilitatea garantiei in functie de preferinte sau necesitati. Produsele sunt astfel acoperite in fata unor eventuale defectiuni, echipa tehnica fiind pregatita sa raspunda in cel mai scurt timp solicitarilor.

In al treilea rand, produsele vin cu cartuse incarcate in proportie de 20-90% ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Exista inclusiv modele care vin incarcate 100%, cheltuielile suplimentare fiind astfel reduse.

Nu in ultimul rand, clientii pot intra in posesia unor produse ce apartin unor branduri cu renume in domeniul IT, precum: HP, Dell, Samsung, Lexmark, Xerox. Absolut toate produsele sunt atent verificate si testate inainte de a fi revandute, un motiv in plus pentru cumparatori sa isi indrepte atentia doar spre magazine specializate sau spre producatori cu vechime pe piata.

La IT-SH, clientii pot achizitiona si alte produse la mana a doua asa cum sunt serverele second hand, spre exemplu. Acestea sunt dotate cu procesoare puternice Intel Xeon si apartin unor marci ca HP, Dell, Fujitsu sau IBM.