Restaurarea intregului maxilar cu implanturi dentare All-on-4

Exista multe persoane in Romania care se confrunta cu pierderea dintilor

Pentru acele persoane care isi doresc un zambet luminos si carora lipsa dintilor le afecteaza stima de sine – daca sunt in cautarea unei modalitati de a manca si arata din nou normal, ar trebui sa ia in considerare tratamentul cu implanturi dentare.

Exista multe persoane in Romania care se confrunta cu pierderea dintilor. Chiar daca majoritatea dintre ei sunt in varsta nu trebuie sa traiasca cu disconfortul cauzat de protezele dentare incomode.

Cea mai eficienta metoda in astfel de cazuri este tratamentul intregului maxilar cu implanturi – All-on-4. Contrar asteptarilor, nu este nevoie ca in locul fiecarui dinte lipsa sa se insereze un implant dentar.

4 implanturi in maxilarul superior si 4 in maxilarul inferior pot restabili complet zambetul unei persoane. Implantul dentar este fabricat din titan – are capacitatea unica de a fuziona complet cu osul viu si de a functiona ca parte a acestuia. Astfel, devine parte din osul maxilarului si serveste drept fundatie puternica si de lunga durata pentru dintii noi.

Care sunt beneficiile implanturilor?

Pe langa impactul incontestabil asupra frumusetii si stimei de sine, implanturile pot preveni pierderea viitoare a osului in maxilar. Acest lucru mentine o structura faciala mai tanara si o sanatate orala mai buna. Intr-o singura zi, implanturile transforma complet gura pacientului si astfel, acesta poate avea din nou un zambet stralucitor!

Sistemul All-on-4 ofera cea mai scurta durata posibila de tratament, evitand astfel procedurile costisitoare de inlocuire a osului care necesita o asteptare de cateva luni. Tratamentul cuprinzator cu implanturi poate fi aplicat simultan in maxilarul superior si inferior.

Avantajul acestui tratament este ca operatia este intr-o singura zi. Indepartarea dintilor afectati elimina flora patogena din gura si creeaza conditii mai favorabile pentru implanturi.

Intr-o singura vizita, toti dintii afectati sunt indepartati si toate implanturile sunt plasate. Dupa o zi, se pun punti provizorii, fixate pe implanturi. Odata ce implanturile fuzioneaza cu osul maxilarului, pacientul se va intoarce la cabinet pentru a i se inlocui puntile temporare cu coroane definitive, astfel va avea un zambet permanent, special conceput pentru el.