Aspecte care descriu iubitorii de pisici

Daca o persoana isi impartaseste viata cu o pisica, cel mai probabil considera ca in fiecare zi este Ziua Nationala a Pisicii, dar aceasta zi speciala ofera oamenilor sansa de a-i educa pe ceilalti despre cat de minunate sunt pisicile

Data de 8 august este o zi speciala. Aceea in care este sarbatorita Ziua Internationala a Pisicii. Daca o persoana isi impartaseste viata cu o pisica, cel mai probabil considera ca in fiecare zi este Ziua Nationala a Pisicii, dar aceasta zi speciala ofera oamenilor sansa de a-i educa pe ceilalti despre cat de minunate sunt pisicile.

Lucruri nestiute despre iubitorii de pisici

Persoanele care iubesc pisicile apreciaza modul de comunicare al acestora. Pisicile pot scoate 100 de sunete diferite si au un limbaj corporal divers. De asemenea, se bazeaza foarte mult pe limbajul mirosului. Ei isi iubesc pisicile si atunci cand la 5 dimineata ele miauna neincetat, crezand ca stapanii au intarziat cu servirea micului dejun.

Ei iubesc miscarile elegante ale pisicilor si faptul ca sunt silentioase. Indiferent daca isi urmareste prada sau pur si simplu se plimba prin camera, mersul ei este poezie pura. De asemenea, faptul ca sunt usor de intretinut si au cateva nevoi de baza pentru a se dezvolta sanatos, este o atractie pentru multe persoane. Cu toate astea, desi pisicile nu trebuie plimbate si pot fi lasate mai mult timp acasa singure, ele au nevoie de rabdare, timp, dragoste si atentie.

Mintea pisicilor trebuie provocata tot timpul, iar iubitorii acestor animale de companie stiu. In timp ce unei pisici ii poate placea sa priveasca pe fereastra la activitatile altor animale in copaci, este mai bine sa aiba propriul „copac” in casa. Proprietarii pisicilor sunt priceputi in a interpreta roluri si a imita pasari, soareci si alti rivali ai animalelor. Nu este vorba despre aruncarea unei mingi, ca si in cazul cainilor, ci de a provoca felina.

Iubitorii de pisici inteleg ca toata lumea are nevoie de spatiul personal. Proprietarii de pisici nu se asteapta ca in spatele lor sa fie intotdeauna animalul lor de companie care asteapta urmatoarea comanda. Cand pisica se retrage intr-un colt al incaperii inseamna ca se simte in siguranta si are incredere in stapan. Chiar daca poate nu pare, ea este atenta la tot ceea ce o inconjoara.

O persoana care iubeste pisicile intelege ce inseamna angajamentul. Odata cu avansarile in medicina veterinara, nutritie si o mai buna intelegere pentru ce inseamna o viata fericita si sanatoasa, pisicile traiesc mai mult. In multe cazuri, mult timp dupa ce copiii s-au nascut si chiar au plecat la facultate, pisica familiei este inca acolo.