Alege o perie de indreptat parul si nu va trebui sa iti mai arzi parul

Indreptarea firului de par ondulat, dezordonat sau neimblanzit este in unele situatii foarte dificila. Parul ondulat nu este intotdeauna apreciat de catre femeile care au fost inzestrate cu aceasta calitate a podoabei capilare, de aceea ele simt nevoia sa il indrepte mereu

Unul din cele mai importante accesorii din trusa oricarei femei cu par cret sau foarte dezordonat este peria de indreptat parul. Aceasta se va dovedi usor de utilizat, important pentru indreptarea si ingrijirea parului, sigura si ideala pentru stilizarea si coafarea rapida. Peria este mult mai apreciata decat placa, iar acest lucru se intampla atat din perspectiva usurintei in folosire, cat si din perspectiva sigurantei sanatatii parului.

Concret, cum alegi o perie de indreptat parul?

Indreptarea firului de par ondulat, dezordonat sau neimblanzit este in unele situatii foarte dificila. Parul ondulat nu este intotdeauna apreciat de catre femeile care au fost inzestrate cu aceasta calitate a podoabei capilare, de aceea ele simt nevoia sa il indrepte mereu. O perie de indreptat parul se va dovedi un produs electric foarte avantajos, care nu lucreaza cu temperaturi mari, nu dauneaza firului de par, diferentiindu-se astfel de o placa de par.

Periile de indreptat parul necesita sesiuni de lucru mai scurte, comparativ cu placa, si nu va mai parea ca utilizatoarele au un ritual de infrumusetare bine stabilit, ci pur si simplu ca acestea se piaptana si se pregatesc sa plece undeva. Spre deosebire de placa de par, peria poate fi folosita cu o singura mana si poate indrepta chiar si un par cu fir gros si greu de coafat.

Peria de indreptat parul se alege in functie de forma acesteia, deoarece pe piata sunt disponibile atat modele simple, cat si modele de perii electrice rotative, mult mai scumpe si mai complexe. Exista si un alt criteriu important pentru care se alege peria de par, si anume puterea acesteia si suprafata de incalzire. Modelele foarte bune au o putere de incalzire de pana la 1200 W, si o suprafata de incalzire din otceramica, incalzind uniform, pastrand caldura cat mai mult timp si radiaza energia inmagazinata in spectrul infrarosu.

Nu in ultimul rand, peria de indreptat parul se alege si in functie de temperatura si de reglaje, dar si de tipul de uscare. Daca unele perii de indreptat sunt concepute numai pentru parul uscat, altele sunt gandite pentru parul umed sau jilav.