Citeste carti la reducere care te vor tine cu sufletul la gura

Romanul din oferta anticariatului online https://www.printrecarti.ro/ este una din cele mai apreciate carti la reducere.

Unul din cele mai infricosatoare si mai frumoase domenii ale literaturii, reprezentata de mii de titluri foarte apreciate de-a lungul timpului este domeniul horror, iar romanele reprezentative ale acestuia sunt carti la reducere care pot fi gasite in oferta anticariatului online PrintreCarti.ro. Unele carti horror sunt ecranizate in filme impresionante, altele sunt bazate pe fapte reale, cert este ca dau fiori si tin cititorii cu sufletul la gura. Fie ca sunt sinistre, infricosatoare sau pur si simplu gretoase, povestile horror reprezinta o parte importanta a literaturii.

Titluri de carti la reducere horror care te vor inspaimanta

Lovecraft Country este un titlu horror ce apartine unui important scriitor, Matt Ruff, care spune povestea unui afro-american care s-a intors in Coreea in anii 1950, afland ca tatal sau a disparut. Acest roman prezinta tabloul violent al unei Americi rasiste, un lucru ironic, deoarece autorul a fost considerat un misogin si un rasist convins. Romanul din oferta anticariatului online https://www.printrecarti.ro/ este una din cele mai apreciate carti la reducere.

De asemenea, un alt roman horror care va da cosmaruri cititorilor este The witch finder’s sisters, scris de Beth Underdown, care prezinta povestea condamnarii si executarii femeilor acuzate de vrajitorie de acum cateva sute de ani. Secrete care ridica adrenalina cititorilor care isi au originea in setea de sange a personajelor sunt doar cateva dintre motivele pentru care acest roman horror este extrem de apreciat.

Carti la reducere | PrintreCarti.ro

carti la reducere

O alta carte horror foarte apreciata si ecranizata de-a lungul timpului este Cimitirul animalelor scrisa de Stephen King, considerata a fi o poveste inspaimantatoare despre readucerea la viata a animalelor si a oamenilor si pericolele unei asemenea decizii. Cimitirul animalelor nu este singura carte horror scrisa de Stephen King si ecranizata, ci mai exista si alte carti la fel de inspaimantatoare care pot fi cumparate din oferta anticariatului Printre Carti.

Shining este o alta poveste horror scrisa de Stephen King, ecranizata si care a obtinut numeroase titluri si aprecieri, ce prezinta povestea unei familii care se muta intr-un hotel pentru a-l supraveghea si ingriji in timpul iernii. In acest hotel au loc tot felul de intamplari ciudate si tatal descopera ca Danny, fiul sau are puteri paranormale. Din categoria cartilor horror scrise de Stephen King fac parte si Christine, Carrie, Casa Intunericului, Orasul Bantuit si multe altele.