Asistenta rutiera te poate salva din multiple situatii limita

Din fericire, cu un simplu click pe site-ul AloTractari.ro, orice conducator auto poate sa preia numarul de telefon al echipei de specialisti si sa il apeleze cu increderea ca vor iesi din situatia limita in care se afla

Micile incidente sau defectiuni se pot transforma in motive suficient de plauzibile pentru a chema specialistii care ofera conducatorilor auto servicii de asistenta rutiera. Din dorinta de a porni din nou la drum si de a-si vedea autoturismul din nou in stare buna de functionare, conducatorii auto sunt dispusi sa cheme o echipa de profesionisti la fata locului care au echipamentele necesare si cunostintele care sa ii salveze din diferite situatii.

Ce este asistenta rutiera? Cum poate fi solicitata interventia specialistilor?

Serviciile de asistenta rutiera sunt solicitate, de regula, de conducatorii auto incepatori, care nu stiu cum sa reactioneze in fata unei pene de cauciuc, care uita sa faca plinul rezervorului sau care nu sunt foarte convinsi cum ar trebui sa actioneze in situatii meteo limita.

De regula, firmele de tractari auto non-stop sunt cele care ofera si servicii de asistenta rutiera conducatorilor auto aflati in imposibilitatea de a mai porni masina pe sosea. Asistenta rutiera poate fi definita ca fiind interventia prompta a unei echipe de profesionisti, care se deplaseaza in timp real la fata locului si le ofera conducatorilor auto in impas sprijinul necesar pentru a-si continua drumul.

Care sunt cele mai des intalnite situatii in care conducatorii auto apeleaza la asistenta rutiera?

Din fericire, cu un simplu click pe site-ul AloTractari.ro, orice conducator auto poate sa preia numarul de telefon al echipei de specialisti si sa il apeleze cu increderea ca vor iesi din situatia limita in care se afla. Principalele situatii care necesita interventia specialistilor in asistenta rutiera sunt:

  • Blocarea usii

O usa blocata nu este tocmai cea mai buna situatie in care se pot afla conducatorii auto. Cu ajutorul profesionistilor, usa va fi deblocata in timp record si fara pagube majore.

Tractari auto non-stop | Asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto non-stop

  • Epuizarea bateriei

O baterie epuizata poate fi principala cauza pentru care autoturismul nu mai vrea sa porneasca. Specialistii in asistenta rutiera cunosc importanta acestei componente in functionarea autoturismului si vin pregatiti pentru astfel de situatii.

  • Pana de cauciuc

Nu orice conducator auto are cunostintele necesare si indemanarea pentru a schimba un cauciuc afectat cu roata de rezerva, aici intervin specialistii in asistenta rutiera.

  • Pana de combustibil

Oricat de rusinos ar parea, pana de combustibil este o problema ce trebuie rezolvata cu multa discretie si seriozitate.