Cum alegi corect firma de tractari auto?

Specialistii de la AloTractari.ro explica modul in care ar trebui selectata o firma de tractari astfel incat la final ambele parti din aceasta colaborare sa fie multumite

Sunt mai multe situatii in care masina poate crea probleme si sa nu vrea sa porneasca, din diverse cauze. Fie ca este vorba despre plecarea dimineata din fata blocului la serviciu, sau de masinile care pur si simplu raman in drum, aceste situatii sunt extrem de neplacute si in cele mai multe cazuri necesita apelarea la o firma de tractari auto.

Specialistii de la AloTractari.ro explica modul in care ar trebui selectata o firma de tractari astfel incat la final ambele parti din aceasta colaborare sa fie multumite.

O firma de tractari auto de incredere

Firmele de tractari auto Bucuresti si nu numai ofera servicii de remorcare pana la un service autorizat sau pana la o destinatie indicata, dar sunt si firme care pot sa ofere asistenta la fata locului, pe baza problemei pe care masina o are.

Este important de mentionat in sensul acesta ca pot fi gasite usor firmele de tractari care sa ofere si servicii de asistenta rutiera, insa fiecare proprietar de masina va trebui sa acorde o atentie corespunzatoare selectarii partenerului final pentru a evita sa apeleze la serviciile unei firme fantoma, fara licenta si fara personal specializat in tractari. Aceste firme fantoma nu ofera nicio garantie pentru serviciile oferite, indiferent daca este vorba doar de tractari sau si de asistenta rutiera.

Acest lucru inseamna ca pot aparea o serie de probleme deranjante cum ar fi avariile generate pe perioada remorcarii, care se pot ridica la costuri destul de mari si de care soferul nu este informat inca de la bun inceput. De asemenea, se pot acoperi costurile pentru remorcare din bugetul propriu daca firma nu are licenta, pentru ca asiguratorul nu are cum sa deconteze. Un alt aspect foarte important este programul pe care firma il are.

Tractari auto Bucuresti | Tractari auto | AloTractari.ro

tractari auto Bucuresti

Firmele care ofera un program non stop sunt firme serioase, care pun la dispozitia clientului servicii de asistenta rutiera in baza unei licente si a unei autorizatii de functionare.

Este recomandat ca fiecare sofer sa aiba contactele de la cateva firme de tractari pentru situatii neprevazute astfel incat atunci cand apare o problema sa le poata apela imediat. Nu se poate stii cu precizie cand masina va ramane in drum din diverse motive, chiar si in momentul in care este foarte bine intretinuta si de aceea, pentru astfel de situatii este suficient ca soferul sa caute in agenda telefonului pentru a gasi numerele firmelor de tractari.