Verificarea si valorificarea bijuteriilor de aur intr-un amanet non-stop

Inainte de a vizita reprezentantii unei case de amanet Hqz.ro, este important ca proprietarii bijuteriilor sa se asigure ca acestea sunt intr-adevar valoroase si nu sunt fake-uri.

Casele de amanet non-stop sunt locurile ideale unde pot fi vandute sau amanetate diferite obiecte de valoare in schimbul unei sume de bani rezultate in urma tranzactiei. Bijuteriile de aur sunt printre cele mai populare bunuri valorificate in casele de amanet, de aceea foarte multe persoane apeleaza la aceste servicii.

Inainte de a vizita reprezentantii unei case de amanet Hqz.ro, este important ca proprietarii bijuteriilor sa se asigure ca acestea sunt intr-adevar valoroase si nu sunt fake-uri.

Cum se verifica bijuteriile de aur acasa, inainte de a ajunge la un amanet non-stop?

Inainte ca proprietarii bijuteriilor sa paseasca pragul unei case de amanet antichitati din Bucuresti, trebuie sa se asigure ca obiectele pe care doresc sa le vanda sau sa le amaneteze sunt din aur. Din pacate, escrocheriile sunt din ce in ce mai des intalnite iar oamenii naivi pica in plasa stralucirii bijuteriilor fake vandute ca si cand ar fi din aur veritabil.

Aurul se verifica si acasa, pentru mai multa siguranta. Stantarea bijuteriei de aur este obligatorie, iar numarul de carate este inscris pe orice bijuterie de aur: 585 indica aur de 14 karate, 750 indica aur de 18 karate, in timp ce 999 indica aur de 24 de karate.

Amanet antichitati din Bucuresti | Amanet non-stop | Hqz.ro

amanet antichitati din Bucuresti

In plus, proprietarii pot sa ia o lupa si sa verifice intreaga suprafata a bijuteriei, in interiorul inelului, pe spatele pandantivului spre exemplu sau pe sistemul de inchidere al bratarii pentru a se asigura ca nu exista zgarieturi sau variat de culoare.

Testul cu magnetul este la fel de usor de realizat. Ca si in cazul argintului, aurul nu este atras de magnet pentru ca este un metal pretios. In cazul in care bijuteria de aur este atrasa de magnet, este falsa.

Cum se curata aurul?

Inainte de a aduce aurul pentru a-l vinde sau a-l amaneta, proprietarii se pot ingriji putin si de curatarea acestuia. Bijuteriile si obiectele din aur isi pastreaza de regula culoarea de-a lungul timpului, dar au nevoie de intretinere. Pentru curatare, bijuteriile din aur se lasa la inmuiat in apa cu sapun lichid 30 de minute, dupa care se sterg cu o carpa curata si uscata.