3 tipuri de rulouri pentru casa pe care le poti gasi la Denka Doors si utilizarile lor

Construirea casei de vis reprezinta un proces complex si de lunga durata, care implica o serie de costuri importante, dar rezultatele pot fi astfel cele dorite. Adesea, o astfel de locuinta are si o terasa destinata petrecerii timpului liber in exterior, care sa fie amenajat dupa bunul plac.

Pentru ca acest spatiu sa poata fi insa folosit ori de cate ori se doreste, fara griji cu privire la schimbarile meteo, ploaia care poate strica planurile sau razele fierbinti ale soarelui din timpul verii, este important sa se asigure protectie, adesea fiind alese rulouri transparente pentru inchidere terase in Iasi, acestea putand fi gasite la Denka Doors.

Numai ca pe piata sistemelor de inchidere a teraselor si protejare a locuintelor exista mai multe tipuri de rulouri, unele dintre cele mai populare fiind gasite si la distribuitorul din Iasi. Acestea sunt:

  1. Rulouri transparente pentru inchidere terase cu manivela

Acest tip de rulouri poate fi folosit atat in pentru inchiderea teraselor – private sau de la restaurante – cat si a foisoarelor sau chiar balcoanelor. Aceste rulouri sunt realizate dintr-o folie transparenta ceea ce o face sa fie asemanatoare unei ferestre.

De asemenea, este usor de manevrat datorita manivelei, iar la partea de jos este dotata cu carlige care sa faciliteze fixarea, astfel incat sa poata oferi protectie indiferent de vreme.

  1. Rulouri transparente casetate

Principala diferenta dintre rulourile cu manivela si cele casetate, disponibile la Denka-Doors.ro, consta in faptul ca cele din urma au nevoie de un sistem de constructie solid, cu stalpi, pe care sa fie montate ramele realizate din aluminiu si de care sunt atasate foliile transparente. In plus, acestea pot fi stranse atat manual, cat si automat, prin intermediul unei telecomenzi.

Rulouri transparente pentru inchidere terase in Iasi | rulouri exterioare din aluminiu in Iasi | Denka-Doors.ro

Rulouri transparente pentru inchidere terase in Iasi

  1. Rulouri exterioare din aluminiu

Mai exista un tip de rulouri exterioare din aluminiu, in Iasi, la Denka Doors, care este destinat, in special, ferestrelor. Aceste rulouri au rolul de a proteja din punct de vedere termic si fonic incaperile, oferind totodata un ambient potrivit odihnei.

Prin urmare, indiferent de nevoile sau dorintele proprietarilor de case sau terase, rulourile pot fi solutia ideala pentru imbunatatirea calitatii vietii si timpului petrecut acasa.