3 atuuri incontestabile ale implantului dentar

Din pacate, multe persoane se confrunta cu pierderi dentare mai devreme sau mai tarziu, ceea ce poate fi o adevarata piedica pentru o stima ridicata de sine. De asemenea, pierderile dentare favorizeaza si aparitia altor afectiuni periculoase, cum ar fi migrarea dintilor sau slabirea structurii osoase odata cu trecerea timpului. Din fericire, aplicarea implantului dentar se dovedeste a fi de-a dreptul utila.

Pacientii care solicita aplicarea unui implant dentar in 13 septembrie pot lua in considerare cabinetul Twin Dent, din capitala, pentru servicii stomatologice calitative. Principalele atuuri ale implantului dentar sunt scoase in evidenta in cele ce urmeaza.

  1. Stoparea pierderii osoase

Putini stiu ca pierderea unui dinte poate sa duca la si mai multe pierderi osoase sau chiar la atrofierea osului alveolar. Din fericire, implantul dentar reuseste sa stopeze acest proces neplacut, dar si retractia gingivala, favorizand o dantura sanatoasa si puternica. Cei care sunt dispusi sa recurga la o astfel de interventie pot lua in considerare clinica dentara din Cotroceni, Twin Dent, pentru o lucrare de calitate.

  1. Aspect placut din punct de vedere estetic

Pierderea unui dinte vine la pachet, implicit, cu un aspect de-a dreptul neplacut, cu pierderea increderii in propria persoana. Din fericire, medicii dentisti de la TwinDent.ro stiu exact ce au de facut pentru ca pacientul sa-si recapete increderea: sa aplice un implant dentar.

Implant dentar in 13 septembrie | clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

Implant dentar in 13 septembrie

  1. Durata lunga de viata

Cine nu-si doreste ca o astfel de investitie costisitoare sa isi amortizeze costurile in timp? Tocmai din acest motiv, implantul dentar a fost conceput pentru a avea o durata lunga de viata. De fapt, daca este intretinut in mod adecvat, acesta poate sa reziste chiar si toata viata. Pacientii trebuie doar sa mearga la vizitele regulate stomatologice pentru ca dentistul sa vada cum se comporta si daca totul este in regula. In rest, se recomanda o igiena orala adecvata, cu un periaj de doua ori pe zi, apa de gura si ata dentara.

Implantul dentar incepe sa se afle printre cele mai populare decizii ale pacientilor datorita beneficiilor mentionate anterior, dar si datorita eficientei ridicate obtinute pe termen lung.