Topul atractiilor turistice din Los Angeles

Marele oras Los Angeles din California de Sud, a fost pentru o lunga perioada de timp recunoscut pe plan international in industria cinematografica si de divertisment, in special pentru Hollywood, unde actori din intreaga lume aspira sa ajunga.

Marele oras Los Angeles din California de Sud, a fost pentru o lunga perioada de timp recunoscut pe plan international in industria cinematografica si de divertisment, in special pentru Hollywood, unde actori din intreaga lume aspira sa ajunga. Astazi, Los Angeles este un oras cultural divers, cunoscut pentru bucatarie, dar si pentru shopping, muzee, fiind considerat chiar centrul creativ al Americii.

Orasul atrage prin climatul cald, prin plajele insorite, diversitatea locurilor de explorat si a activitatilor pe care turistii le pot desfasura.

Universal Studios ofera posibilitatea de a face cunostinta cu numeroase platouri de filmare celebre, pe care pana acum le-ati vazut doar la cinema sau pe ecranele televizoarelor. Este de altfel si un studio de film care inca functioneaza, ceea ce va pune in tema cu ceea ce inseamna productia unui film, efectele speciale si decoruri. Principala actractie pentru majoritatea oamenilor sunt calatoriile in simulatoare sau roller-coastere. Din filmele preferate de turisti, pe care sunt dornici sa le exploreze, fac parte The Wizarding World of Harry Potter, The Walking Dead, The Simpsons si Transformers. Puteti petrece cu usurinta aici o zi sau doua, mai ales daca trebuie sa asteptati la cozile interminabile. In CityWalk, zona de entertainment, puteti face cumparaturi, servi masa sau vizita teatre. Pentru a economisi timpul pierdut asteptand la cozi, se recomanda achizitionarea unui Skip the Line: Front of Line Pass at Universal Studios Hollywood. Acest bilet va asigura intrarea rapida aici, pentru fiecare parte a parcului, atractiile si spectacolele.

Griffith Park, situat in partea estica a Muntilor Santa Monica si acoperind o suprafata de peste 17000 m2, este cel mai mare parc din California. Acesta gazduieste gradina zoologica Los Angeles, Observatorul Griffith, un planetariu, un teatru gecesc, un centru de echitatie creat pentru Jocurile Olimpice din 1984, terenuri de golf, tenis, trasee pentru drumetii si alte atractii. De altfel, in timpul plimbarilor pe alei, va veti bucura de un peisaj pitoresc extraordinar si de privelisti asupra orasului.

Chiar in afara orasului, Disneyland este vacanta perfecta de familie din California. Parcul Disneyland, cu plimbari si experiente inedite, decoruri si tematici diverse, reuseste sa atraga un numar mare de turisti. Dincolo de plimbari si numeroase personaje, aici va sunt oferite si anumite facilitati si servicii pentru o vacanta perfecta. Hoteluri, restaurante, magazine si divertisment, toate sunt disponibile la Disneyland Resort.