Care sunt etapele unei extractii de masea si ce implicatii au

In cadrul cabinetului Elveto Dent, https://cabinetstomatologicsector2.ro/, pacientii vor beneficia de servicii de extractie masea la cel mai bun raport calitate-pret.

Extractia unei masele este necesara numai in anumite circumstante. Spre exemplu, atunci cand maseaua este foarte afectata, cand este cauza unor infectii dese in organism sau cand pur si simplu caria este atat de avansata incat nici macar un dentist bun nu mai poate rezolva nimic, este nevoie de extractia maselei respective. Cu certitudine, maseaua este inlaturata numai in urma unei anestezii efectuate de catre medicul stomatolog pentru ca pacientul sa nu resimta durere. In cadrul cabinetului Elveto Dent, https://cabinetstomatologicsector2.ro/, pacientii vor beneficia de servicii de extractie masea la cel mai bun raport calitate-pret.

Procedura de extractie masea si inlocuirea acesteia | cabinetstomatologicsector2.ro

extractie masea

Pentru a extrage o masea, medicul dentist are nevoie de o radiografie a pacientului. Dupa ce radiografia este prezentata si totul este in regula, stomatologul poate sa inceapa procedurile pentru scoaterea maselei, fie ca este vorba despre molarul de minte sau orice alta masea. Se va actiona cu anestezicul potrivit, pacientul va primi ingrijirea post-operatorie necesara iar toate deciziile luate se vor dovedi de bun augur. Scoaterea unei masele sau a unui rest de masea nu doare, nu provoaca dureri ulterioare, infectii sau umflarea obrazului daca totul se face ca la carte.

Iar in cabinetul stomatologic Elveto Dent medicii specialisti garanteaza succesul extractiei pe termen lung, precum si metodele de inlocuire ale maselei. Cea mai des intalnita si ceruta metoda este cea a implantului dentar, care ofera clientului garantia ca nu va suferi ulterior din cauza formarii cariilor, pierderii coronitei sau infectiilor in locul in care este inserat implantul.

Pentru o buna stare de sanatate a cavitatii bucale si a danturii, pentru diagnosticarea din timp a problemelor si posibilitatea pacientilor de a beneficia de extractii pentru a preveni imbolnavirea, se recomanda vizitele dese la medicul stomatolog si increderea ca acesta ia cea mai buna decizie pentru a preveni si a trata afectiuni grave.