Sacouri pe care ar trebui sa contezi

Doamnele care lucreaza intr-un birou, cele care pur si simplu vor sa fie elegante, domnisoarele care frecventeaza cursurile unei facultati si vor sa aiba o tinuta impecabila cu siguranta opteaza pentru una din cele mai importante piese vestimentare, sacoul.

Doamnele care lucreaza intr-un birou, cele care pur si simplu vor sa fie elegante, domnisoarele care frecventeaza cursurile unei facultati si vor sa aiba o tinuta impecabila cu siguranta opteaza pentru una din cele mai importante piese vestimentare, sacoul.

Modelele de sacouri dama sunt versatile, sporind sex-appeal-ul sau oferind o imagine irezistibila, reprezinta un must-have in orice sezon.

Sacoul este potrivit la birou in orice anotimp, doamnele trebuie doar sa tina cont de materialele din care este confectionat, pentru a se potrivi temperaturilor de afara. In plus, trebuie sa fie atente la croiala pentru ca pe piata exista mai multe modele de sacouri, mai largi, mai lungi, cambrate, sau chiar cambrate pe corp pentru ocazii mai speciale.

In general, modelele de sacouri elegante sunt cele care au diferite imprimeuri sau insertii de materiale pretioase cum ar fi dantela sau matasea. Modelele de sacouri office nu sunt atat de pretentioase si se pot combina cu o camasa, o pereche de pantaloni eleganti sau o fusta creion.

Sacoul poate fi simplu sau cu imprimeuri, poate sa asigure un aspect masculin sau poate accentua feminitatea, in functie si de celelalte piese ce intra in componenta tinutei. Cert este ca sacoul este o piesa specific masculina, adaptata pentru doamnele cu un stil de viata office foarte activ, doamnele care trebuie sa fie prezentabile in fata sefilor, subalternilor, colaboratorilor, colegilor sau clientilor. Imaginatia poate fi pusa la contributie prin combinarea sacoului cu diferite elemente, pentru a crea un stil si un look desavarsit.

Modelele de sacouri casual, pe de alta parte, sunt perfecte pentru a obtine un stil casual smart si de a pune in valoare intuitia si personalitatea doamnelor care le poarta. Apar noi modele de sacouri care se adapteaza in functie de preferinte, de necesitati, care sunt create din materiale pure si calitative sau din diferite combinatii menite sa asigure un confort termic excelent.

Sacoul de dama, denumit si taior este o piesa de rezistenta a garderobei feminine, exprimand libertatea si puterea femeilor, care au invatat sa il combine cu fuste sau cu pantaloni, cu pantofi cu toc inalt sau chiar cu pantofi comozi, o piesa ce poate fi combinata cu bluze sau camasi, cu esarfe, brose si accesorii mai mult sau mai putin luxoase.