Sunt apreciate cartile istorice de catre cumparatori de carti vechi?

Care este pretul pentru o carte veche oferit de echipa de cumparatori de carti vechi?

Echipa de cumparatori de carti vechi apreciaza intr-adevar cartile istorice, deoarece sunt niste carti valoroase. Anticariatele ofera pentru cartile vechi preturi foarte bune. Exista foarte multi iubitori de carti istorice vechi, care nu mai au loc in biblioteca si doresc sa vanda cateva dintre ele unui anticariat, oferind sansa altui cititor sa citeasca acele volume.

Anticariat-Carti.com este site-ul unui anticariat care achizitioneaza carti din diferite domenii si acorda un pret foarte bun. Asa ca, cei ce doresc sa isi goleasca biblioteca si sa faca loc pentru carti noi, pot raspunde cu incredere la anuntul anticariatelor de tip „cumpar carti de orice fel”.

Istoria este in linii mari definita ca „studiul evenimentelor din trecut, in special in problemele umane” si, de asemenea, inteleasa mai ales atunci cand este prezentata intr-un mod cronologic. De aceea, unii au definit si subiectul ca „inregistrarea cronologica a trecutului”.

Cunoasterea trecutului este extrem de importanta pentru orice societate si fiinta umana. Trecutul ofera informatii despre comportamentul oamenilor in evolutie in materie de viata, dragoste, mutualitate, razboi, diplomatie si pace.

Care este pretul pentru o carte veche oferit de echipa de cumparatori de carti vechi?

Ei bine, echipa de cumparatori de carti vechi va oferi pretul in functie de mai multe criterii. Iubitorii de cultura care aleg sa isi vanda cartile catre un anticariat primesc preturi foarte bune pentru cartile lor vechi si valoroase.

Un prim criteriu tine de autor si de titlu. Pretul va fi mai mare, cu cat autorul este mai solicitat de publicul larg.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Un al doilea criteriu tine de starea cartii. Este foarte important ca volumele de carti sa fie bine pastrate si ingrijite. Cu cat sunt mai bine ingrijite, cu atat prețul pentru ele va fi si mai mare. Fiind neingrijita, echipa de evaluatori nu poate oferi un pret bun. Anticariatele pun mare accent pe starea cartii, aceasta considerandu-se a fi un element definitoriu.

Ultimul criteriu consta in numarul de exemplare atunci cand cartea a fost vanduta. Daca este vorba despre o carte foarte veche, inseamna ca este o editie limitata. O editie limitata presupune un pret pe masura.