Solutii ERP eficiente pentru service-uri auto si magazine de piese

Solutia este oferita de care specialistii AttoSoft.ro si este de un real folos pentru toti cei care detin o afacere in acest domeniu si doresc sa isi usureze mult munca

Din ce in ce mai multe persoane care reprezinta o afacere in domeniul auto, fie ca este vorba despre un atelier de reparatii auto sau de un magazin de piese, de un service sau de orice alt business in acest domeniu isi indreapta atentia catre una din cele mai bune si mai accesibile solutii ERP la momentul actual. Solutia este oferita de care specialistii AttoSoft.ro si este de un real folos pentru toti cei care detin o afacere in acest domeniu si doresc sa isi usureze mult munca.

Caracteristicile unei solutii ERP pentru ateliere auto

Industria auto este in continua crestere, dat fiind faptul ca din ce in ce mai multe persoane conduc masini personale sau masini oferite de firma ca si parte a pachetului salarial si nu numai. Pentru ca un atelier sau un service auto sa functioneze in cele mai bune conditii, este nevoie de mult efort din partea reprezentantilor si administratorilor, dar si de un program special asigurat de una din putinele companii ERP Romania.

Principala preocupare a acestei companii este sa asigure clientilor sai programe cu ajutorul carora sa acestia sa scape de munca de intocmire a documentelor si evidentelor, pe care sa se poata baza pentru informatii relevante in luarea deciziilor importante.

Aceste programe special create pentru cei ce detin un atelier de reparatii auto sau un service reprezinta un ajutor nesperat pentru cei care nu reusesc sa mai faca fata comenzilor, completarii documentelor si evidentelor si sa se si concentreze pe activitatile productive.

ERP Romania | Solutii ERP | AttoSoft.ro

ERP Romania

Fie ca este vorba despre o reprezentanta, un service auto de dimensiuni medii sau mari, de un magazin de distributie sau de vanzare online a pieselor auto, oricine isi doreste sa implementeze standarde de calitate si eficienta activitatilor, net superioare concurentei, oricine doreste sa creasca activitatile productive si sa scada activitatile administrative si in acelasi timp sa aiba control deplin asupra tuturor activitatilor si resurselor pot apela la aceste servicii.

Indiferent de versiunea aleasa, programul va optimiza activitatile desfasurate in service si ocuparea posturilor de lucru prin programarea clientilor, cu ajutorul unui planificator al posturilor de lucru pe zile si pe ore pentru realizarea unei incarcari echilibrate a posturilor de lucru si pentru imbunatatirea timpului de asteptare a clientilor. Nu in ultimul rand, programul va creste calitatea lucrarilor de service si va automatiza obtinerea documentelor primare de service.