Servicii stomatologice de top

O vizita la medicul stomatolog este imperios necesara mai ales atunci cand gingiile sangereaza, acesta fiind primul semnal de alarma.

Gasirea unui medic dentist bun si implicit a unei clinici stomatologice de top reprezinta o grea incercare, mai ales ca in Bucuresti exista o multime de astfel de locuri unde nu intotdeauna serviciile sunt dintre cele mai bune. Acesta este motivul pentru care Dental Crown Health, clinica stomatologica sector 3 este unul dintre cele mai apreciate fiind un loc unde medicii pun interesele pacientilor pe primul loc.

Potrivit www.dentalcrownhealth.ro una dintre cele mai des intalnite probleme medicale cu care se confrunta oamenii este paradontoza. Aceasta afectiune gingivala presupune inflamarea tesutului si retragerea de pe radacina dintelui lasand loc bacteriilor sa se dezvolte. In cazul in care aceasta problema nu este tratata la timp, pacientii risca sa intampine probleme mult mai grave asa cum este, de exemplu, cea legata de pierderea dintilor.

Se recomanda efectuarea unui detartraj anual pentru a impiedica depunerile de tartru si pentru a mentine sanatatea orala a dintilor. Medicii dentisti pot sugera inclusiv folosirea unor geluri gingivale care reduc inflamatia si care calmeaza zonele iritate.

O vizita la medicul stomatolog este imperios necesara mai ales atunci cand gingiile sangereaza, acesta fiind primul semnal de alarma.

Exista tratamente speciale care pot remedia situatia si care pot duce la salvarea danturii. De la regenerare tisulara si pana la terapie prin laser, totul este acum posibil gratie tehnologiei avansate.

Servicii stomatologice de top numai la Clinica Dental Crown Health

Servicii stomatologice

Pentru pacientii care decid sa amane vizitele la dentist, lipsa dintilor poate cauza un adevarat motiv de jena. O dantura frumoasa este ca o carte de vizita, iar zambetul stralucitor este cel care deschide toate usile in jur. Pentru a remedia situatia existenta, un implant dentar este cea mai sigura si eficienta procedura stomatologica.

Marele avantaj este acela ca poate inlocui radacina dentara a dintelui oferind suport coronitelor dentare. Arata si se comporta exact ca dintele natural si este foarte greu de deosebit, mai ales pentru oamenii de rand care nu sesizeaza micile diferente.

Perioada de vindecare variaza intre 3-5 luni in functie de fiecare organism in parte. La final, medicul stomatolog monteaza coronita, iar pacientul are parte de zambetul mult dorit. Este important de precizat faptul ca pretul unei astfel de interventii variaza in functie de materialele folosite.