Romanul despre Fata Mlastinii

In anticariatul Printre Carti veti gasi carti vechi de vanzare, dar si carti noi, precum cea prezentata. Trebuie doar sa accesati www.printrecarti.ro pentru a urmari noile aparitii. Stocurile sunt zilnic actualizate, asa ca pentru a beneficia de carti bune si reduceri, faceti o rutina din a vizita site-ul cat mai des!

Acolo unde canta racii”, un roman scris de Delia Owens, incepe cu o imagine a unei harti si descoperirea unui trup mort in mlastinile Carolinei de Nord. Desi, cand oamenii citesc scurtul sumar prezentat in carte, ezita sa continue lectura, cei care au citit-o, dar si echipa PrintreCarti.ro o recomanda cu toata increderea, fiind numit ”un roman de o frumusete tulburatoare”.

Kya este cunoscuta in zona ei sub numele de ”Fata Mlastinii”. Ea creste intr-o casuta singuratica, impreuna cu parintii si cei patru frati mai mari. La un moment dat, acestia decid sa plece si sa o lase alaturi de un tata abuziv, insa chiar si acesta dispare, Kya ramanand singura.

Tema romanului se centreaza in jurul acestei fete salbatice si neingrijite, dar si in jurul crimei de la inceputul cartii. Cartea urmareste ascensiunile si coborasurile vietii ei. Chiar daca traieste singura, povestea ei este una plina de speranta, cu putin ajutor fiind capabila sa supravietuiasca si chiar sa invete sa citeasca.

In ciuda aspectului sau, aceasta are o frumusete naturala care atrage atentia a doi barbati din oras. Cu toate acestea, cand acel trup neinsufletit este descoperit in mlastini, ea devine primul suspect. Viata si-asa fragila pentru care lupta este acum in mare pericol.

Tema centrala a acestei carti este bazata pe rezistenta si supravietuire, dar si pe instrainare. In timp ce Kya incearca sa traiasca pe cont propriu, povestea se concentreaza pe dorinta ei de a scapa din conditia in care se afla, dar si pe sentimentul de abandon cu care se lupta. Povestea nu este lipsita de elemente de romantism, mister si chiar thriller care se intampla in sala de judecata. Pasionatii de natura se pot bucura, de asemenea, de acest roman, intrucat dragostea fetei pentru natura din jurul ei este transmisa prin descrieri detaliate ale florei si faunei.

Carti vechi de vanzare | PrintreCarti.ro

carti vechi de vanzare

In anticariatul Printre Carti veti gasi carti vechi de vanzare, dar si carti noi, precum cea prezentata. Trebuie doar sa accesati PrintreCarti.ro pentru a urmari noile aparitii. Stocurile sunt zilnic actualizate, asa ca pentru a beneficia de carti bune si reduceri, faceti o rutina din a vizita site-ul cat mai des!