Orase de vizitat in Italia

Italia este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume. Destinatiile sale sunt recunoscute instantaneu, iar bucataria sa este adorata la nivel global. Italia se revarsa cu multe oportunitati de explorare culturala si istorica

Italia este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume. Destinatiile sale sunt recunoscute instantaneu, iar bucataria sa este adorata la nivel global. Italia se revarsa cu multe oportunitati de explorare culturala si istorica. Pentru calatori, intrebarea nu este daca sa mearga sau nu in Italia, ci unde sa mearga si cat timp? Daca turistii intentioneaza sa viziteze in plin sezon, este mai bine sa-si rezerve in avans bietul. Gasirea celor mai bune locuri pentru a se caza in Italia, in ceea ce priveste locatia, stilul, facilitatile si pretul va depinde de preferintele lor.

Milano din Italia

Un oras dinamic de moda si cultura din nordul Italiei, Milano este unul dintre cele mai mari orase din Italia ce detine un mix dens de repere istorice. Aceasta moderna metropola devine o destinatie interesanta si de neuitat, pentru orice vizitator. In aceasta parte a Italiei, turistii vor vedea gradina verticala suspendata – Bosco Verticale, care este o splendoare. In plus, aici e locul potrivit pentru turisti daca doresc sa mearga la cumparaturi sau cafenelele.

Venetia

Exista un motiv pentru care atat de multe locuri diferite incearca sa pretinda ca au propria lor „Venetie” – originalul este insa absolut spectaculos. Aflat intr-o laguna situata pe coasta de est a Italiei, Venetia este un oras in care drumurile sunt canalele. Nu exista un loc mai bun pentru a-si începe calatoria in Venetia decat, la Grand Canal. Acesta este o cale navigabila care strabate mijlocul Venetiei. De aici turistii vor admira multe din privelistile clasice ale orasului.

Roma

O alta oprire in calatoria turistilor, va fi cu siguranta capitala Italiei, Roma. Numit si „Orasul etern” aici intalnim un mix de cultura care variaza de la arta la arheologie. Asadar, vizitatori nu vor putea parasi Italia, fara a face o vizita si aici. Ei se pot plimba pe langa ruinele deja remarcabile ale Forumului Traian si ale Pietei lui Traian pentru a ajunge la una dintre cele mai faimoase atractii turistice din lume, Colosseumul. In mod remarcabil, acest masiv stadion roman, unde gladiatorii s-au luptat si au murit, inca mai exista si astazi.