Apeleaza la servicii de curatare canapele

Una din cele mai mari preocupari ale oamenilor este legata de obtinerea unui aspect cat mai placut al canapelei si al obiectelor de mobilier. Pentru a evita achizitionarea unei canapele noi, specialistii CuratamPeLoc.ro vin in sprijinul oamenilor cu servicii de curatare canapele in Bucuresti profesionale

Una din cele mai mari preocupari ale oamenilor este legata de obtinerea unui aspect cat mai placut al canapelei si al obiectelor de mobilier. Pentru a evita achizitionarea unei canapele noi, specialistii CuratamPeLoc.ro vin in sprijinul oamenilor cu servicii de curatare canapele in Bucuresti profesionale.

Aceste servicii au rolul de a readuce stralucirea canapelei si a fotoliilor in cazul in care clientii opteaza pentru acest serviciu, de eliminare a mirosului urat, microbilor, acarienilor, petelor, de estompare a urmelor de uzura, a bacteriilor si murdariei si a parului de animale.

Serviciile de curatare canapele in Bucuresti scutesc proprietarii de investitii inutile

Gratie serviciilor de curatare canapele si curatare fotolii la domiciliu, proprietarii care intentioneaza sa investeasca intr-o noua canapea pot face o economii mari si se pot bucura de un obiect de mobilier curat si confortabil. Cu ajutorul specialistilor in curatare canapele, indiferent de cat veche si de patata este, va arata ca noua.

Anii de experienta in domeniul curatarii si intretinerii tapiteriilor diverse si folosirii echipamentelor profesionale si substantelor dedicate fiecarui tip de suprafata sunt motive suficiente pentru clienti sa apeleze la acesti experti in igienizare.

Curatarea canapelelor si spalarea fotoliilor se realizeaza prin intemediul metodei de injectie-extractie, cea mai performanta metoda folosita unde se impune o curatare in profunzime a tesaturii, intarirea fibrelor textile, redarea culorilor initiale, fara riscul dezvoltarii alergiilor, fara risc de toxicitate.

Curatare fotolii la domiciliu | Curatare canapele in Bucuresti | CuratamPeLoc.ro

curatare canapele in Bucuresti

Clientii care apeleaza la aceste servicii vor avea placuta surpriza ca petele sa iasa in proportie de 95%, intr-un timp foarte scurt, de 4 pana la 8 ore. Cu alte cuvinte, chiar daca specialistii sunt chemati la pranz pentru curatarea canapelei, seara membrii familiei pot urmari un film in living. Atat canapelele fixe, cat si canapelele extensibile pot fi curatate, cu mentiunea ca in cazul celor extensibile, este nevoie de cererea unei cotatii de pret.

Deoarece in cazul unor canapele sau a unor modele de coltare, anumite zone sunt mai greu accesibile spalarii zilnice, acestea se vor dovedi medii propice pentru dezvoltarea bacteriilor, microbilor si acarienilor. Dezinfectarea acestor zone la 150 de grade Celsius cu aspiratorul cu abur sau solutii speciale reprezinta cea mai buna solutie pentru proprietarii care sunt interesati nu numai de starea canapelei, ci si de propria lor stare de sanatate.