Inchirieri masini in vacanta

Inchirieri masini pentru vacante placute

Daca plecati intr-o vacanta mai lunga, mai ales intr-un oras mare, optiunea cea mai buna de transport este apelati la un serviciu de inchirieri masini, in cazul in care nu va duceti cu propriul autoturism.

Sa inchiriezi o masina este destul de usor. Trebuie sa gasesti compania potrivita, ceri masina pe care o doresti, completezi cateva formulare, platesti si apoi te bucuri de vacanta. Daca sunteti intr-o tara straina si nu sunteti familiarizati prea bine cu regulile de circulatie de acolo, nu uitati sa va faceti si o asigurare, pentru a evita eventuale probleme.

inchirieri masini

Inchirieri masini pentru vacante placute

Inainte de a inchiria o masina, intrebati care sunt toate costurile pe care trebuie sa le acoperiti. Reclamele de multe ori va induc in eroare cu niste preturi foarte mici, in timp ce adevarul este altul. De asemenea, evitati inchirierea masinilor din aeroporturi. Firmele de acolo au preturi mult mai mari decat cele din centrul orasului.

De asemenea, daca plecati in vacanta intr-o tara straina, verificati daca aveti nevoie si de un permis de conducere international. Totodata, verificati si preturile la combustibil din tara in care mergeti. S-ar putea sa aveti o surpriza neplacuta daca acestea sunt prea mari. Alegeti totusi o masina diesel, pretul la motorina fiind usor mai mic decat cel al benzinei.

Daca doriti sa utilizati serviciile de inchirieri masini pentru Bucuresti si Ilfov, recomandam cu caldura dpdrent.ro. Gasiti atat inchirieri masini Otopeni cat si inchirieri auto Bucuresti, daca doriti sa vizitati mai multe orase din tara. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iar parcul auto este pentru toate gusturile si buzunarele. Puteti face o rezervare din timp, daca accesati site-ul sau ne contactati.