Fotografia ridicata la rang de arta

O piesa de arta trebuie sa spuna ceva, si acel ceva spus trebuie sa fie interesant.

O piesa de arta trebuie sa spuna ceva, si acel ceva spus trebuie sa fie interesant. Nu conteaza daca este o fotografie, o pictura, o sculptura, un roman,  o partitura sau o filmare, indiferent de ce este trebuie sa transmita un sentiment, o stare, ceva de nepretuit. Asta va poate oferi si AeroView prin fotografie aeriana si imagini aeriene, pe langa acestea si o echipa de profesionisti dedicati muncii lor ce isi doresc sa ofere cea mai buna calitate la preturi accesibile.

In fotografiere, prea multi oameni confunda cumpararea camerelor si jucatul cu anumite programe de modificat poze cu fotografia insasi. Crearea fotografiilor nu are de-a face cu camera in sine, pentru ca ceea ce folosim sa cream ceva n-are nimic de-a face cu ceea ce transmite acel ceva in final.  Prea multi oameni investesc sume colosale in cumpararea celor mai bune si mai moderne tehnologii si sfarsesc prin a se intreba de ce fotografia lor nu este ceea ce au vazut la alti fotografi sau in galeriile de arta fotografica, pentru ca ei au citit tot ce scria in cartea de instructiuni a aparatelor. Bineinteles, ei fac totul corect din punct de vedere tehnic, dar atat; nu acorda nici un pic de atentie lucrului cel mai important care reflecta o opera de arta.

Cei ce isi doresc sa faca cu adevarat fotografii ar trebui sa petreaca mai mult timp la orele de arta si cercetand cum sa ajunga ca acea imagine sa transmita si sa spuna ceva, decat sa-si faca griji despre ce aparate sunt la moda si mai scumpe si care tehnici sunt mai bune de urmat.