Clinica Stomatologica Velvet – Servicii de estetica dentara de calitate

Clinica Velvet Dental - Servicii de estetica dentara

Moda sau necesitate, multi dintre noi visam la acel zambet perfect, alb, la dinti fara imperfectiuni, pete, spatii, ciobituri. Il putem obtine foarte simplu cu ajutorul fatetelor dentare.clinica stomatologica

In ultima perioada, foarte multe clinici stomatologice ofera aceasta posibilitate, insa fiind o investitie destul de serioasa, calitatea trebuie sa primeze. La Velvet Dental – clinica stomatologica din sector 1, Bucuresti, beneficiezi de fatete dentare relizate cu ajutorul tehnologiei CAD-CAM System, tehnologie care ofera rezultate perfecte prin amprentarea si stabilirea culorii de catre tehnicienii laboratorului impreuna cu medicul stomatolog.

Fatetele dentare sunt de doua tipuri si se opteaza pentru cele care conduc la cel mai bun rezultat in functie de nevoile pacientului. Exista fatete dentare  “no prep” care nu necesita slefuirea dintelui si care se recomanda de obicei pe dintii mici cu spatii interdentare. Acestea conserva tesutul dentar. Daca este necesara o schimbare mare a aspectului dintilor sau acestia sunt voluminosi, se apeleaza la slefuirea dintilor si cimentarea ulterior de fatete dentare.

Chiar daca nu sunt foarte ieftine, merita investitia deoarece sunt garantate 10-15 ani si au o multime de avantaje: intaresc si protejeaza dintele, izoleaza pulpa dentara, nu sufera modificari de culoare, ceramica este biocompatibila si nu irita tesuturile moi, are aspect natural si proprietati asemanatoare smaltului dintilor.

Clinica stomatologica Velvet Dental -Estetica dentara la preturi avantajoase!

Daca ai o dantura sanatoasa fara probleme deosebite, poti opta pentru albire dentara. Aceasta procedura are efect insa doar pe dintii naturali. In urma procedurii de albire se obtin dinti cu pana la trei nuante mai albi, iar rezultatul este vizibil pe o perioada de 2-3 ani.

Foarte multa lume apeleaza la coroane dentare din zirconiu care sunt o solutie deosebit de estetica si rezistenta de inlocuire a tesuturilor dentare afectate.

Acestea pot acoperi un implant dentar sau un dinte incomplet si are o multime de avantaje: aspect natural, durabilitate, biocompatibilitate, acomodare imediata, conservarea tesutului dentar.

Pentru rezultate de exceptie si pentru un zambet perfect si sanatos, apeleaza la specialisti: alege clinica stomatologica Velvet Dental. Te poti programa acum si online accesand velvetdental.ro.