Diferenta dintre reconditionare si detailing auto

Alegeti colaborarea cu operatorii firmei Curatam Pe Loc pentru a avea parte de un vehicul curat, stralucitor si admirat de toti. Daca sunteti interesat de detailing auto in Bucuresti, puteti accesa curatampeloc.ro.

Unii oameni cred ca reconditionarea auto este sinonima cu detailingul. Adevarul este ca sunt doua procese diferite si nu ar trebui confundate. Pe scurt, reconditionarea se refera la reparatii majore ale interiorului si exteriorului masinii, iar detalierea, pe de alta parte, curata si pastreaza masina curata pe interior si exterior.

Reconditionarea auto este procesul de reparare si refacere a unui vehicul care a suferit o degradare majora a caroseriei. Acest proces o readuce la stare ei dintainte de deteriorare sau chiar la o stare mai buna. Serviciile de reconditionare auro includ: vopsirea caroseriei, reparatii mecanice ale motorului si transmisiei, inlocuirea franelor, ferestrelor, recopsirea.

Oamenii aleg adesea acest serviciu pentru a mari valoarea masinii in cazul in care doresc sa o vanda, dar si pentru a pastra in bune conditii un autoturism cu valoare sentimentala. Deci, imbunatatirea aspectului unui vehicul este o modalitate sigura de a atrage cumparatori, dar si de a reinnoi o masina veche.

Detailingul auto este procesul de curatare extinsa si completa atat a exteriorului cat si a interiorului unei masini. Unii proprietari pot efectua detailing pe cont propriu, insa este posibil sa nu aiba la indemana toate produsele si instrumentele cu care lucreaza un profesionist. Un expert stie ce tip de presiune a apei sau putere a aburului sa foloseasca. Mai mult decat atat, va sti exact ce solutii sa foloseasca pentru a nu deteriora tapiteria, in functie de materialul acesteia. Acest tip de expertiza garanteaza o munca de inalta calitate, rezultatul fiind o masina lucioasa, fara zgarieturi la exterior si pete la interior.

Detailing auto in Bucuresti | curatampeloc.ro

detailing auto in Bucuresti

In concluzie, ambele servicii se ocupa atat de exteriorul cat si de intriorul masini, ambele sunt executate de profesionisti si maresc valoarea si longevitatea vehiculului. Alegeti colaborarea cu operatorii firmei Curatam Pe Loc pentru a avea parte de un vehicul curat, stralucitor si admirat de toti. Daca sunteti interesat de detailing auto in Bucuresti, puteti accesa curatampeloc.ro. Pe site gasiti informatii, iar daca nu sunt suficiente pentru a va convinge, apelati la numerele de telefon pentru a solicita date suplimentare. In cazul in care inca nu sunteti convins ca aveti nevoie de detailing, puteti incerca un serviciu de curatat tapiteria auto si sigur veti avea parte de un rezultat neasteptat!