Culorile potrivite pentru peretii interiori ai casei

Vile din Corbeanca de vanzare!

Indiferent daca sunteti in cautarea unei case noi sau doriti sa schimbati culoarea peretilor, aveti nevoie de cateva sfaturi si trucuri care v-ar putea ajuta sa luati mai usor anumite decizii legate de culoare. Cel mai simplu mod de a alege cele mai bune culori este sa incepeti cu cele pe care le indragiti. Folosind culoarea preferata ca baza de culoare, puteti jongla si cu alte nuante pentru a crea o schema de culori in jurul acesteia. Culorile preferate pot fi inspiratia perfecta pentru noua paleta de culori pe care urmeaza sa o folositi.

Odata ce stiti culoarea de baza, foarte usor puteti crea o schema de culori pe care sa o folositi pentru a da viata peretilor. Nu trebuie sa studiati teoria culorilor pentru a face combinatii potrivite, dar nici nu puteti pune alaturi doua culori la intamplare. Cea mai fericita alegere este cea in care culorile se completeaza si se scot in evidenta una pe cealalta.

Nu va fie teama daca va plac culorile neutre! Niste pereti in culori care nu ies in evidenta pot fi pusi in valoare de mobilier sau de elementele de decor folosite. De exemplu, un perete gri de dormitor poate fi o incantare pentru ochi daca lenjeria patului este portocalie, galbena, verde, violet sau orice alta culoare puternica si vie. Totul depinde de gust si de efectul dorit!

In toate alegerile este absolut necesar sa tineti cont de echilibru! Neutralitatea culorii peretilor nu asigura, prin ea insasi, simplitatea si frumusetea unui spatiu. Elementele dintr-o camera trebuie sa se scoata in evidenta unele pe altele si s-o faca in mod placut. Prea multe elemente colorate pot oferi o imagine incarcata si dezordonata, iar prea putine o pot face incompleta. Din nou, echilibrul este cuvantul cheie!

Vile din Corbeanca de vanzare!

vile din Corbeanca

La noile vile din Corbeanca puteti sa va jucati cu nuante, tonuri si culori pentru ca spatiul disponibil si luminozitatea caselor dau aceasta libertate. Pentru a avea mai mult timp de gandire, alegeti o casa cand inca se afla in stadiul de proiect. In acest fel o veti cunoaste deplin si veti simti ce culori pot fi folosite. Accesati http://www.paladinresidence.ro/ si descoperiti stadiul proiectului de la complexul rezidential din Corbeanca sustinut si dezvoltat de Paladin Residence. Programati vizite in ansamblu pentru ca numai asa veti putea lua cea mai corecta decizie!