Decoreaza-ti dormitorul intr-un stil intim si chic

Desi oamenii nu isi dau seama, dormitorul este camera unde petrec cel mai mult timp. O treime din viata o petrec dormind de aceea cel putin 6-7 ore pe zi oamenii stau in dormitor, daca nu chiar mai mult.

Desi oamenii nu isi dau seama, dormitorul este camera unde petrec cel mai mult timp. O treime din viata o petrec dormind de aceea cel putin 6-7 ore pe zi oamenii stau in dormitor, daca nu chiar mai mult. Pentru a fi un spatiu primitor, intim si confortabil dormitorul trebuie amenajat in asa fel incat oamenilor sa le faca placere sa isi petreaca timp aici. Amenajarea dormitorului trebuie facuta in functie de preferintele celor care urmeaza sa il foloseasca dar si in functie de noile tendinte in domeniu.

Decorare dormitor ca la carte?

Dormitorul este locul in care oamenii isi incarca bateriile, de aceea nu este necesar ca peretii sa fie in culori vii sau chiar deranjante si iritante. O paleta de culori delicate de bej, ivoire, gri si culori pastelate este perfecta pentru aceasta incapere!

Mai mult decat atat, pentru decorare dormitor se poate face o combinatie de dormitor modern cu cel retro, exotic si traditional, avand cate un element din fiecare stil insa imbinandu-se intr-o maniera de bun gust. Dormitorul este bine sa aiba un design minimalist si sa fie decorat cu piese de mobilier puternice, voluminoase dar putine, cu detalii fabuloase. Paturile sa fie suficient de mari pentru cate persoane urmeaza sa le foloseasca. Un pat de doua persoane este suficient pentru un cuplu, chiar si pentru un cuplu cu copil mic. De asemenea, noptierele din jurul patului trebuie alese in ton cu aceasta piesa de mobilier, iar accesoriile de iluminat sa fie alese cu bun gust.

Solutia de a amenaja un dormitor cat mai intim este de a alege nuantele deschise care se intrepatrund in mod armonios si care creeaza o iluzie optica de marire a camerei. Din dormitor nu trebuie sa lipseasca plantele naturale, atat cele mari cat si cele mici, iar in momentul amenajarii sa se ghideze dupa principiul „mai putin inseamna mai mult„. Nu trebuie ocupat fiecare centimetru din spatiu pentru a crea un dormitor frumos, intim si echilibrat.