Carti despre fericire

Nu mai zaboviti cautand un loc unde se vand carti, ci accesati anticariat-carti.com si vizualizati detaliile care pot duce catre finalizarea cu succes a tranzactiei!

Cu totii dorim sa fim fericiti. Cand suntem copii este usor, radem, ne jucam, traim si suntem fericiti. Odata cu inaintarea in varsta, totul devine putin mai dificil. Avem responsabilitati si decizii de luat si este de asteptat sa ne comportam ca niste adulti. De obicei, amanam satisfactia prezenta pentru a obtine succesul si fericirea viitoare. Aceasta este panta alunecoasa pe care multi oameni nefericiti aluneca. Oamenii amana atat de mult lucrurile esentiale incat uita cum sa fie fericiti!

Aici pot interveni cartile despre fericire. Ele amintesc cititorilor despre faptul ca fericirea vine din lucruri marunte pe care oricine le cunoaste pentru ca le-a trait in copilarie. Cartile despre fericire care se gasesc in librarii si anticariate sunt o adevarata comoara in momente lipsite de sens. Iata cateva dintre ele!

Sonja Lyubomirsky in cartea sa ”Cum sa fii fericit”, foloseste o abordare stiintifica pentru a ghida cititorii spre o viata fericita. Descrie diferitele elemente ale fericirii intr-un mod practic si usor de aplicat de cititori in propriile vieti. Aceasta carte este bogata in strategii pentru gasirea fericirii, a noilor metode de gandire si cum anume poate fi construit un obiectiv pentru a fi realizabil. Autoarea foloseste aceasta carte pentru a da sugestii care ajuta la dobandirea si mentinerea fericirii fara a cheltui o multime de bani. In timp ce nu impune o anumita credinta, ea explica rolul spiritualitatii in gasirea fericirii.

Scrisa de psihologul Martin E.P. Seligman, cartea ”Fericirea autentica” se concentreaza pe ridicarea barierei din calea fericirii, pe optimism, motivatie si caracterul necesar pentru a obtine maximul in viata. Interesanta este abordarea prin prisma careia numai fericirea singura nu este capabila sa dea sens vietii cuiva. Pentru a inflori, oamenii trebuie sa fie capabili sa-si cultive talentele, sa contruiasca relatii profunde si durabile, sa se simta placuti si sa aduca contributii semnificative lumii. Autorul descrie fericirea ca fiind doar o mica parte din implinirea deplina a omului.

Cumpar carti in Bucuresti | anticariat-carti.com

cumpar carti in Bucuresti

Cumpar carti in Bucuresti, iar daca aveti una din cele doua amintite sau alte carti despre fericire si doriti sa le vindeti, nu ezitati sa ma contactati! Nu mai zaboviti cautand un loc unde se vand carti, ci accesati Anticariat-carti.com si vizualizati detaliile care pot duce catre finalizarea cu succes a tranzactiei!