Aspecte importante despre imprimante second-hand

Pe site-ul It-Sh.ro clientii interesati pot gasi cele mai performante imprimante second-hand

Alegerea unor imprimante second-hand necesita cateva cunostinte tehnice pentru a se lua cea mai buna decizie. It-sh.ro este site-ul ce comercializeaza echipamente IT second-hand, la preturi convenabile. In ceea ce priveste calitatea produselor, aceasta este una foarte buna, personalul calificat al companiei avand grija sa testeze toate echipamentele inainte de a le comercializa.

Pe site-ul It-Sh.ro clientii interesati pot gasi cele mai performante imprimante second-hand. De asemenea, de aici pot achizitiona si alte dispozitive, cum ar fi laptop-uri refurbished, la preturi foarte bune.

Beneficiile achizitionarii unei imprimante second-hand

Un prim beneficiu il reprezinta bineinteles pretul. Costul de achizitie al unei imprimante este foarte mare, iar daca trebuie cumparate mai multe dispozitive de acest gen, bugetul firmei va fi afectat destul de mult. De aceea se opteaza pentru imprimantele second-hand.

Chiar daca este la mana a doua, calitatea este foarte buna. Personalul calificat de la It-sh trece produsul prin teste riguroase pentru a se asigura ca functioneaza cum trebuie si nu va pune probleme clientului.

Un al doilea avantaj il reprezinta functionalitatea unei imprimante second-hand. La It-sh clientii pot analiza cele mai bune brand-uri de imprimante, asa ca functionalitatea va fi pe masura. Tehnicieni vor avea grija sa puna la punct toate imprimantele returnate de diversi producatori, astfel incat functionalitatea lor sa fie perfecta pe o perioada lunga de timp si sa nu apara probleme.

Imprimante second-hand | Laptop-uri refurbished | It-Sh.ro

imprimante second-hand

Al treilea avantaj se refera la protejarea mediului inconjurator. Odata ce a fost aleasa o imprimanta second-hand, mediul va fi protejat. Imprimantele vechi nu vor mai fi aruncate intr-un depozit sau in groapa de gunoi. De asemenea nu va mai fi nevoie sa se realizeze mai multe modele. Practic se vor economisi resurse dar si timp, bineinteles.

Care este cea mai ieftina imprimanta second-hand de la It-sh?

Cea mai ieftina imprimanta second-hand de la It-sh este imrpimanta Duplex cu Retea Lexmark. Pretul sau este de 217 lei. Are o dimensiune de 260 x 406 x 370 mm si o greutate de 14 kg. Capacitatea de memorie este de 64 MB.