Aplicare gene fir cu fir – sfaturi și intretinerea acestora

Procedeul de aplicare a genelor fir cu fir este relaxant pentru cliente, care nu vor simti durere sau disconfort.

Pentru ca mama natura nu este la fel de darnica cu toate femeile in toate aspectele fizice care le intereseaza, exista servicii de aplicare gene fir cu fir potrivite persoanelor care au genele mici, drepte si rare. O privire patrunzatoare este importanta pentru aspectul si senzualitatea reprezentantelor sexului frumos, iar atunci cand rimelul nu mai face fata, genele fir cu fir raman solutia optima de infrumusetare.

Ce presupun serviciile de aplicare gene fir cu fir?

Serviciile de aplicare a genelor fir cu fir presupun aplicarea unor gene false, aplicate pe genele naturale, fir cu fir, conferind un efect foarte natural. Materialul din care sunt fabricate aceste gene este un compus sintetic ce imita firul de par natural si ofera rezistenta impotriva deformarii. Genele aplicate fir cu fir pot fi purtate in permanenta, inclusiv in piscina sau in dus.

Procedeul de aplicare a genelor fir cu fir este relaxant pentru cliente, care nu vor simti durere sau disconfort. Aceasta procedura aplicata intr-un salon de infrumusetare din sector 1, dar si in numeroase alte saloane din intreaga tara, nu dureaza mai mult de cateva zeci de minute si rezista pana la 4 saptamani daca sunt in mod corect intretinute genele.

Aplicare gene fir cu fir | salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

aplicare gene fir cu fir

Cum se intretin genele aplicate fir cu fir?

Intretinerea genelor aplicate fir cu fir se face la salon dupa 3-4 saptamani. Este important ca purtatoarele sa stie ca trebuie sa evite contactul cu apa, aburii si ultravioletele in primele 24 de ore de la aplicarea genelor pentru a le lasa sa se fixeze.

De asemenea, se vor evita produsele demachiante pe baza de ulei sau bifazice. Purtatoarele nu trebuie sa duca mana la ochi. Nu in ultimul rand, se va evita utilizarea unui rimel uleios sau rezistent la apa. Nici nu va fi nevoie de aplicarea produselor de infrumusetare de tip rimel dupa serviciile oferite de specialistii JoyaSalon.ro, pentru ca genele vor arata suficient de lungi, mari si dese.