Ai un dinte lipsa? Opteaza pentru un implant dentar!

Pentru detalii referitoare la pret, dar si la alte servicii oferite in cadrul acestei clinici, cei interesati pot accesa site-ul TwinDent.ro.

Foarte multi oameni care au un dinte lipsa aleg sa isi faca un implant dentar in Bucuresti, mai exact la clinica dentara Twin Dent. Aceasta clinica stomatologica din sector 5 gazduieste medici stomatologi profesionisti, cu o vasta experienta in domeniul implanturilor dentare.

Toti cei care au venit la Twin Dent pentru un implant dentar au fost foarte multumiti de rezultatul obtinut. Pentru detalii referitoare la pret, dar si la alte servicii oferite in cadrul acestei clinici, cei interesati pot accesa site-ul TwinDent.ro.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o piesa metalica ce se insereaza chirurgical in osul maxilarului, sub gingii. Se poate numi o radacina artificiala. De obicei este fabricat din titan, un material compatibil cu osul. Dupa ce implantul este inserat, medicul va aseza o coroana peste el, inlocuind astfel dintele lipsa. Nu este o procedura complicata, insa trebuie facuta cu mare atentie.

Medicii stomatologi de la Twin Dent cunosc foarte bine acest domeniu, asa ca pacientii se pot lasa cu incredere pe mainile lor. Toata aparatura folosita este una de ultima generatie, ceea ce inseamna ca nu va exista durere. Foarte multi oameni refuza a-si pune un implant dentar din cauza fricii de cat de dureroasa poate fi aceasta interventie. Ei bine, la Twin Dent nu se poate pune o astfel de problema.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 5 | TwinDent.ro

clinica stomatologica din sector 5

Implantologia este foarte moderna si din ce in ce mai des utilizata. Inlocuirea dintilor nu este doar un act estetic. Un dinte lipsa provoaca si o dificultate la consumarea alimentelor.

Implanturile nu sunt potrivite pentru toata lumea!

Intr-adevar, implanturile dentare nu sunt potrivite pentru toata lumea. Cele trei conditii pe care trebuie sa le indeplineasca candidatul ideal sunt:

  • starea generala a sanatatii sa fie foarte buna;
  • gingiile pacientului sa fie sanatoase;
  • maxilarul sa dispuna de o baza osoasa puternica, care sa poata sustine implantul.

Medicii stomatologi investigheaza cu atentie fiecare problema a pacientilor, recomandandu-le sau nu in final implantul dentar. Implantul dentar se considera a fi cea mai buna modalitate de a inlocui dintii lipsa si de a reda zambetul perfect.