Eficientizarea activitatii cu ajutorul unui program de distributie

Echipa de la AttoSoft.ro se ocupa nu doar de configurarile tehnice ale software-ului si ale hardware-ului, ci si de modificarea procedurilor de lucru

Firmele care activeaza in domeniul distributilor trebuie sa isi gestioneze cu precizie stocul de marfa pentru a atinge maximul de vanzari. Intreaga activitate presupune un volum foarte mare de munca ce poate fi insa automatizat cu ajutorul unui program de distributie. In felul acesta, timpul petrecut pentru indeplinirea anumitor taskuri se reduce semnificativ, beneficiile oferite fiind multiple.

Cum poate ajuta un astfel de soft activitatea unei companii?

Programul ajuta la eficientizarea intregului lant, de la contactul initial cu clientul si pana la incasarea banilor. Absolut toate informatiile agentilor din teren sunt mapate in soft-ul care genereaza in mod automat diverse rapoarte si documente necesare bunei functionarii a intregului business.

De asemenea, contribuie la crearea unei rute clare pe care fiecare dintre agentii de vanzari trebuie sa le urmeze. Spre exemplu, in fiecare zi, agentii primesc lista clientilor la care trebuie sa ajunga astfel ca isi pot genera singuri facuturile si avizele de insotire a marfii.

In plus, se poate face o analiza exacta a performantelor fiecarui agent in functie de cantitatea vanduta, de valoarea vanduta, de sumele incasate sau de targetele atinse. In felul acesta, cei mai productivi angajati vor putea fi recompensati in raport cu efortul depus, cu volumul de cunostinte acumulate, cu abilitatile de care dispun, dar si de seriozitatea de care au dat dovada.

Program de distributie | AttoSoft.ro

program de distributie

Imediat dupa implementarea programului, angajatii companiei sunt instruiti astfel incat tranzitia catre noul sistem sa se realize intr-o maniera cat mai eficienta si rapida. Echipa de la AttoSoft.ro se ocupa nu doar de configurarile tehnice ale software-ului si ale hardware-ului, ci si de modificarea procedurilor de lucru.

Marele avantaj al acestui soft este ca da randament si ofera rezultatele scontate chiar din primele zile de utilizare. Se va putea observa si o fluidizare a modului de lucru, se va contura o imagine mult mai clara a tuturor proceselor si a responsabilităților, precum si o imbunatatire a tuturor sarcinilor derulate de catre angajati. De asemenea, in timp, volumul de activitate poate creste fara sa fie nevoie de angajarea unor noi oameni.