Ai nevoie de bani pentru achizitii de carti? Iata cum ii poti obtine!

Datele de contact ale specialistilor care cumpara carti pot fi gasite pe CumparCarti.ro. Reprezentantii site-ului pot fi contactati telefonic sau prin e-mail, urmand sa se deplaseze gratuit la domiciliul clientilor pentru a prelua cartile

Surprinzator sau nu, banii necesari pentru achizitii de carti pot fi obtinuti prin vanzarea de carti. Concret, cei care au nevoie de bani pentru a cumpara volume pe care si-ar dori sa le citeasca isi pot vinde cartile din biblioteca, pe care le-au citit deja, unor persoane care se ocupa de acest tip de tranzactii. Aceasta metoda inedita de a suplimenta veniturile este folosita foarte des de catre persoanele pasionate de lectura, care isi pot sustine astfel hobby-ul.

Achizitii de carti noi prin vanzarea celor vechi

Cartile din librarii au preturi destul de mari, mai ales daca este vorba despre bestsellere sau despre titluri noi. Insa, problema poate fi rezolvata simplu, prin gasirea unei surse suplimentare de venit care sa acopere cheltuielile cu cartile. Astfel, pasionatii de lectura nu vor simti lipsa banilor cheltuiti saptamanal sau lunar pe carti.

Ideea este simpla: odata ce exista un anumit numar de carti deja citite, cei interesati pot contacta anticariate care cumpara carti. In urma evaluarii cartilor de catre specialistii CumparCarti care se vor deplasa la domiciliu, oamenii pot primi sume consistente de bani. Totul depinde, in primul rand, de starea in care se afla volumele puse spre vanzare.

Se vand si cartile din domenii tehnice?

Raspunsul acestei intrebari este da! Cei care cumpara carti sunt interesati de absolut toate domeniile, inclusiv de cele tehnice. Daca informatiile din carte sunt inca valabile, nu exista niciun motiv pentru care cartea sa nu fie acceptata de catre cumparatori.

Achizitii de carti | Anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

Echipele de specialisti care se deplaseaza la domiciliul clientilor pot evalua absolut toate cartile, indiferent de domeniul de care fac parte. In plus, daca volumul respectiv contine informatii rare sau daca este vorba despre o editie speciala, pretul oferit va fi unul pe masura.

Asadar, indiferent ca este vorba despre carti din domenii tehnice, stiinte exacte, beletristica, volume de poezii sau carti pentru copii, toate acestea pot fi vandute cu usurinta!

Cum se poate lua legatura cu cei care se ocupa cu achizitionarea cartilor?

Datele de contact ale specialistilor care cumpara carti pot fi gasite pe CumparCarti.ro. Reprezentantii site-ului pot fi contactati telefonic sau prin e-mail, urmand sa se deplaseze gratuit la domiciliul clientilor pentru a prelua cartile.