Masina are pana? Firma de tractari auto este solutia salvatoare

Firmele de tractari auto sunt cele mai in masura sa intervina si sa constate defectiunile tehnice.

Orice sofer a ramas macar o data cu masina in pana in mijlocul drumului. Daca unii reusesc singuri sa schimbe cauciucurile, altii au nevoie de ajutor pentru remedierea acestor mici probleme. Firmele de tractari auto sunt cele mai in masura sa intervina si sa constate defectiunile tehnice.

Cu doar un singur telefon efectuat catre dispecerat, un operator este pregatit in orice moment sa raspunda solicitarilor si sa ofere cele mai utile informatii. In maxim 30 de minute o platforma se deplaseaza catre locul de interventie si constata in mod gratuit probleme existente. Daca totul se poate remedia simplu si rapid, soferul are posibilitatea sa plece direct acasa cu masina. In cazul in care problemele sunt mult mai grave, masina este tractata catre cel mai apropiat service auto pentru a primi cele mai rapide, dar si cele mai bune servicii.

Potrivit www.alotractari.ro pretul afisat este unul accesibil oricarui buzunar. Costurile finale se calculeaza in functie de greutatea fiecarui autoturism in parte. Pentru tractarile efectuate in afara Bucurestiului se percepe o taxa de 1.5 lei/km in functie de zona. Daca se stabileste o programare in avans, pretul poate sa scada si pana la 80% ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice sofer.

Programul de interventii este non stop asa ca toti clientii pot apela numarul unic cu incredere indiferent de ora, zi sau anotimp. Toate solicitarile sunt rezolvate in cel mai scurt timp cu maxim de profesionalism si promptitudine.

Este important de precizat faptul ca toate masinile beneficiaza de asigurare CASCO in timpul transportului pentru a preintampina aparitia unor accidente neprevazute. In felul acesta, soferii sunt siguri ca autoturismele lor vor ajunge in cele mai sigure conditii fara sa sufere nici cele mai mici daune.

AloTractari – Tractari Auto Bucuresti

tractari auto Bucuresti

Pentru problemele intampinate in capitala exista serviciul tractari auto Bucuresti. Indiferent de sector, platformele sunt pregatite sa intervina si sa rezolve toate problemele intr-un timp record. Clientii sunt mai mult decat multumiti de alegerile facute si recomanda compania Alo Tractari tuturor celor aflati in dificultate.