4 probleme ale dintilor care pot fi rezolvate printr-un aparat dentar

La clinica Elveto-Dent.ro se pot monta mai multe tipuri de aparate dentare, in functie de necesitatile fiecarui pacient

Nu toti oamenii au norocul ca mama natura sa-i inzestreze cu un zambet de invidiat. De fapt, una dintre cele mai solicitate proceduri in cabinetele stomatologice din Romania este chiar montajul unui aparat dentar ieftin. Adevarul este ca un astfel de aparat este util din mai multe puncte de vedere, el remediind probleme importante legate de aspectul si sanatatea dintilor.

  • Dinti incalecati

Una dintre cele mai neplacute si inestetice probleme ale dintilor este atunci cand ei cresc unii peste altii. Un aparat dentar va rezolva aceasta problema, prin corectia pozitiei acestora, rezultand o aliniere perfecta. Uneori este necesara purtarea timp de mai multi ani pana la o aliniere perfecta, dar, avand in vedere ca aparatele noi sunt realizate astfel incat sa fie confortabile pentru pacienti, purtarea nu va fi deloc una incomoda.

  • Dinti rari

Aceasta problema apare atunci cand maxilarul este mai mare decat au nevoie dintii pentru a se dezvolta. Apar spatiile interdentare, in care se depoziteaza alimente, iar in timp vor aparea probleme precum respiratie urat mirositoare, infectii, carii.

Urgente stomatologice non-stop Iancului | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

urgente stomatologice non-stop Iancului

Rezolvarea acestei probleme se ace tot cu ajutorul unui aparat dentar. La clinica Elveto-Dent.ro se pot monta mai multe tipuri de aparate dentare, in functie de necesitatile fiecarui pacient: aparate dentare mobile, metalice, safir, invizibile, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

  • Dinti blocati in os

Aceasta problema este intalnita in special la copii. Caninul de lapte poate ramane pe arcada. In acest caz, este nevoie de o interventie chirurgicala simpla prin care se lipeste un lantisor pe canin, cu care va fi tras dintele la aparatul dentar fix, astfel incat sa-si ocupe locul normal pe arcada.

  • Anodontie

Anodontia este afectiunea care determina lipsa unuia sau mai multor dinti din cauza ca mugurele dentar nu se formeaza. Atat in cazul acesteia, cat si in cazul pierderii dintilor in urma unui traumatism, aparatul dentar poate fi foarte eficient in obtinerea unui zambet uniform si natural.

Pentru ca aparatele dentare se monteaza personalizat, in functie de nevoile fiecaruia, este necesara prezenta la un cabinet de urgente stomatologice non-stop Iancului.