Cine sunt clientii anunturilor „cumpar carti in Bucuresti”?

Anticariat-Carti.com asigura transportul cartilor pentru locuitorii din Bucuresti si din imprejurimi, o echipa a acestuia deplasandu-se pana la adresa indicata de vanzatorul de carti

Anticariatele isi promoveaza activitatea, mai ales in mediul online, prin intermdiul anunturilor de tipul „cumpar carti în Bucuresti”, insa foarte mult dintre acestea se adreseaza si oamenilor din provincie care au carti de care isi doresc sa scape.

De aceea, Anticariat-Carti.com asigura transportul cartilor pentru locuitorii din Bucuresti si din imprejurimi, o echipa a acestuia deplasandu-se pana la adresa indicata de vanzatorul de carti. In plus, acesta este o solutie si pentru clientii prea ocupati, fiind disponibil si seara, dupa ora 19 sau chiar in weekend.

Cine raspunde anunturilor „cumpar carti în Bucuresti?

Toti cei care se intalnesc cu acest gen de anunturi pot contacta anticariatul, mai ales daca au carti in biblioteca pe care nu le mai citesc. Indiferent ca este vorba despre cateva carti sau o biblioteca intreaga pe care doresc sa o lichideze, oamenii pot apela cu incredere la un anticariat, deoarece acesta nu impune nici un fel de conditie in ceea ce priveste cantitatea cartilor vandute.

De aceea, unele dintre anunturi pot suna si „cumpar carti la kilogram”, cu cat numarul cartilor este mai mare, cu atat si suma de bani primita in schimbul lor este mai mare.

Cumpar carti în Bucuresti | Cumpar cati la kilogram | Anticariat-Carti.com

cumpar carti în Bucuresti

In plus, acest gen de anunturi se refera la cartile obisnuite, care pot fi vechi sau chiar noi, insa cartile foarte vechi merita o evaluare separata, deoarece printre acestea se pot regasi si volume foarte valoroase, atat din punct de vedere financiar, dar mai ales din punct de vedere literar.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca volumele vandute unui anticariat?

Dupa cum este mentionat si mai sus, anticariatele cumpara carti vechi, dar si carti noi, dintre cele mai recente aparitii. De asemenea, acestea pot face parte din orice domeniu, pentru ca anticariatele intentioneaza, prin aceasta activitate, sa isi diversifice stocul de carti.

Astfel ca, indiferent ca este vorba despre carti literare, tehnice, de medicina, manuale sau dictionare, oricare poate fi vanduta unui anticariat. O singura conditie trebuie sa indeplineasca acestea, toate cartile vandute trebuie sa fie intr-o stare buna, fara defectiuni majore, care sa impiedice lecturarea acestora, cum ar fi pagini sau coperti lipsa ori afectate de apa.