3 modele performante de motoferastraie pentru taiatul lemnelor!

Ruris este un producator roman cu traditie de peste 25 de ani pe piata de motoutilaje si produse pentru ingrijirea curtii sau a gradinii.

Toamna isi face simtita prezenta in gospodariile din Romania odata cu primul sunet de drujba, care anunta pregatirea lemnelor pentru sezonul rece. Dupa cum se stie, cele mai populare sisteme de incalzire din zona rurala sunt sobele sau centralele pe lemne. Dupa achizitionarea bustenilor, este nevoie de pregatirea lor adecvata, iar cele mai utile instrumente in acest scop sunt acele motoferastraie pe benzina sau drujbe care se manevreaza usor si fac posibila taierea rapida.

3 motoferastraie pe benzina de la Ruris pentru taiatul lemnelor

Ruris este un producator roman cu traditie de peste 25 de ani pe piata de motoutilaje si produse pentru ingrijirea curtii sau a gradinii. Portofoliul sau ce cuprinde peste 200 de produse poate fi consultat pe site-ul oficial Ruris.ro, iar achizitiile se pot face de la partenerii brandului, ce se gasesc in toata tara.

Iata ce motoferastraie performante de la Ruris se preteaza pentru taiatul lemnelor in aceasta toamna:

  • Motoferastrau Ruris RM540

Are un motor puternic de 3,6 CP si performante extrem de mari ce il califica perntru taierea, dar si prelucrarea arborilor de dimensiuni mari. Cu o greutate redusa, de 5,7 kg, dar si cu niveluri ridicate de putere, acest motoferastrau este potrivit pentru lucrarile dificile, unde este nevoie de putere si confort in manipulare. Modelul prezinta un carburator Walbro ce poate fi usor reglat.

  • Motoferastrau Ruris 512

Profesionistii aleg acest motoferastrau pentru doboratul si sectionatul lemnului de esenta tare, pentru ca ofera o combinatie fericita intre greutatea sa redusa si niveluri ridicate de putere, ce sporeste eficienta de lucru. Are un motor de 3 CP si un lant RS 325 cu viteza mare de taiere. Motoferastraul poate fi utilizat pentru lucrarile de rarire a arborilor, pentru taiatul lemnului de foc, pentru taierea lemnului de esenta moale in domeniul constructiilor, dar si in exploatatiile industriale, la fasonarea lemnului doborat.

Motoferastraie pe benzina | Ruris.ro

Motoferastraie pe benzina

  • Motoferastrau Ruris 492

Doboratul si sectionatul masei lemnoase de esenta tare sunt mai usoare cu ajutorul acestui motoferastrau performant si robust. Are o putere de 2,7 CP si din acest motiv este potrivit pentru lucrari grele, ca si modelele anterioare. Datorita confortului pe care il ofera in timpul manevrarii, motoferastraul Ruris 492 poate taia cantitati mari de busteni, dar si lemn de esenta tare.

Pe langa motoferastraie, Ruris mai produce si pompe submersibile, dar si alte motoutilaje si produse pentru curte si gradina. Acestea se pot cumpara de la cele peste 300 de puncte de vanzare partenere din Romania.